Explicația bulversantă pentru hărțuirea Simonei Halep: „E româncă! De ce vă mirați?!“

Explicația bulversantă pentru hărțuirea Simonei Halep: „E româncă! De ce vă mirați?!“

Simona Halep (31 de ani, 34 WTA) a devenit, din păcate, bătaia de joc a oamenilor care se ocupă de cazul ei de dopaj, la Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA). Ceea ce reiese, în mod clar, și din ultimul comunicat publicat de fostul lider WTA. Poate pentru prima dată, de când a apărut acest scandal, „Simo“ are tonul unui om disperat, ajuns la capătul puterilor, cu impresia că se bate cu morile de vânt.

Doar că ce i se întâmplă lui Halep nu e surprinzător pentru mulți oameni. Care fac referire la naționalitatea ei, România nefiind o forță în sportul mondial. De altfel, în trecut, „Simo“ a mai suferit o dată din cauza naționalității sale. Adevărul a publicat aici o declarație dată de Victor Hănescu, care a făcut înconjurul lumii, la vremea respectivă, fiind preluată și de presa internațională.

Acum, la naționalitatea Simonei a făcut referire Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal. Într-o intervenție în cadrul Fanatik SuperLiga, emisiune moderată de Horia Ivanovici, Dragomir a spus că pentru el nu e nicio surpriză modul în care e tratată Halep, în acest caz de dopaj.

Ce a spus Dumitru Dragomir?

*Domne, e româncă, ce vă mirați! Ne-au luat toate bogățiile, vor să ne ia și medaliile și tot! Voi nu vedeți? S-au purtat cum s-au purtat și cu Năstase, cu Nadia Comăneci, cu Hagi!

*Când faci bine, în loc să se întoarcă tot binele, se întoarce răutatea și disprețul că ești român și ai succes. Noi suntem un neam frumos, cu oameni deștepți! Au implantat răutatea și invidia care în 100 de ani nu mai scoatem.

*Asta nu e acuzație (n.r. – cu pașaportul biologic), e o aberație! Ascultați ce vă spune Mitică Dragomir. M-am interesat și am vorbit cu doctorul Popescu. Ei vor să dea un exemplu pe plan mondial și n-aveau altă nație mai slabă decât a noastră. Au luat-o pe-asta! Vor să pună, de fapt, o greutate pe vechea acuzație! Adică, să-i dea 4 ani (n.r. – de suspendare) cu alte cuvinte! Eu n-am vrut să spun asta...

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...