Explozia din barul din Sighișoara, soldată cu trei victime, provocată de o butelie cu gaz

Explozia din barul din Sighișoara, soldată cu trei victime, provocată de o butelie cu gaz

Explozia produsă miercuri într-un bar din Sighișoara, în urma căreia trei persoane au suferit arsuri de gradul I și II pe mâini și pe fețe, s-a produs în timp ce două persoane încercau să instaleze o butelie cu gaz la o sursă de încălzire.

Victimele — două femei de 41 si 56 ani și un bărbat de 52 ani — au fost stabilizate de medicii din Sighișoara și au fost apoi trimise la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Din declarațiile martorilor a reieșit că suflul exploziei a spart ușile barului, iar cioburile au zburat până în pereții Școlii Gimnaziale 'Miron Neagu', situată vis-a-vis, nefiind înregistrate victime în rândul elevilor sau profesorilor.

Profesorii susțin că s-a auzit un sunet puternic și geamuri sparte, însă copiii erau în pauză, în curtea școlii, și nu au fost niciun fel de problemă.

Proprietara barului, Simona Gut, a declarat că nu se afla acolo în momentul exploziei, operațiunea de instalare a buteliei fiind efectuată de barman și de o cumnată a sa, iar în bar se mai afla în acel moment și o altă femeie.

La locul producerii exploziei au venit, pentru a face cercetări, și reprezentanții E.ON Gaz.

AGERPRES/( A — autor: Dorina Matiș, editor: Diana Dumitru, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...