Explozie la o cafenea din Sankt Petersburg: un faimos blogger militar rus a fost ucis. Momentul deflagrației VIDEO

Explozie la o cafenea din Sankt Petersburg: un faimos blogger militar rus a fost ucis. Momentul deflagrației VIDEO

O explozie produsă într-o cafenea din Sankt Petersburg (Rusia) l-a ucis pe Vladlen Tatarski, un important blogger militar rus și a rănit alte 16 persoane, potrivit BBC News .

Moartea bloggerului militar rus Vladlen Tatarski a fost confirmată de Ministerul rus de Interne.

Explozia a avut loc la Street Bar Cafe, o cafenea din orașul Sankt Petersburg.

Explozie la o cafenea din Sankt Petersburg. FOTO Twitter

În videoclipurile postate pe rețelele de socializare se văd persoane rănite pe stradă, imediat după explozie. Deocamdată nu este clar cine se face responsabil pentru explozie.

Vladlen Tatarsky (pe numele real Maxim Fomin) a fost un susținător vocal al războiului Rusiei din Ucraina.

Ce spunea bloggerul rus anul trecut: „Vom jefui pe toată lumea, așa cum ne place nouă”

Bloggerul a realizat reportaje de pe linia frontului din Ucraina și a căpătat o notorietate deosebită anul trecut după ce a postat un videoclip filmat în interiorul Kremlinului în care spunea:

„Vom învinge pe toată lumea, vom ucide pe toată lumea, vom jefui pe toată lumea, după cum este necesar. Așa cum ne place nouă".

Surse din Ministerul de Interne, citate de agenția rusă de știri RIA, au declarat că o bombă a fost ascunsă într-o statuie prezentată lui Tatarski într-o cutie de cadouri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

2 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

3 Un pilot militar din Garda Națională a „defectat” la Ambasada SUA din Emirate! Le-a spus americanilor că nu vrea să lupte contra Ucrainei și s-a oferi…

4 VIDEO În ce limbă or fi vorbit? / Un comandant ucrainean de tancuri a sunat la producătorul rus să se plângă de calitatea vehiculelor capturate

5 Un nou gest cel puțin controversat al Ucrainei...