Explozie la trecerea unui convoi militar în sud-estul Turciei

Explozie la trecerea unui convoi militar în sud-estul Turciei

UPDATE ORA 11.37 Șapte membri ai forțelor de securitate turce aflați într-un vehicul militar au fost uciși joi în explozia unei bombe detonate prin telecomandă în sud-estul Turciei, au anunțat surse de securitate, la o zi după moartea a 28 de persoane într-un atac cu mașină-capcană în capitala Ankara, relatează Reuters. * Atentat la Ankara: Cel puțin 28 de morți și 61 de răniți (ministru) — FOTO/VIDEO

* At entat la Ankara: Autorul ar fi un sirian intrat în Turcia printre refugiați, identificat pe baza amprentelor digitale (presă)

Explozia a lovit vehiculul blindat pe autostrada care leagă Diyarbakir, cel mai mare oraș din sud-estul majoritar kurd al țării, și districtul Lice.

Anterior, sursele citate precizaseră că explozia a lovit un convoi de vehicule militare.

ORA 10.28 Explozie la trecerea unui convoi militar în sud-estul Turciei

O explozie s-a produs joi în sud-estul Turciei la trecerea unui convoi militar, mai multe persoane fiind rănite, au anunțat surse din cadrul securității, la o zi după un atac cu mașină capcană în capitala Ankara, în urma căruia și-au pierdut viața 28 de persoane, relatează Reuters.

Explozia a lovit convoiul militar pe autostrada care leagă Diyarbakir, cel mai mare oraș din sud-estul majoritar kurd al țării, și districtul Lice, au precizat sursele citate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?