EXPLOZIE PUTERNICĂ la Iaşi. Bilanţul a ajuns la 2 morţi şi 11 răniţi

EXPLOZIE PUTERNICĂ la Iaşi. Bilanţul a ajuns la 2 morţi şi 11 răniţi

Bilanţul exploziei de luni seara la un bloc de locuinţe din Iaşi a crescut la doi morţi şi 11 răniţi, după ce soţia bărbatului găsit mort a fost descoperită şi ea fără suflare, sub dărâmături.

EXPLOZIE PUTERNICĂ la Iaşi. Bilanţul a ajuns la 2 morţi şi 11 răniţi

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi, Nicolae Pralea, a declarat, pentru MEDIAFAX, că şase răniţi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Spiridon" din Iaşi.

Cele şase persoane au suferit arsuri şi intoxicaţii.

De asemenea, cinci răniţi au fost evaluaţi la faţa locului, dar nu a fost nevoie de transportarea acestora la spital.

"Sunt undeva, în total, 11 victime, apelul a fost primit la ora 20.21, pe strada Văscăuţeanu, o explozie, o acumulare de gaze", a spus purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi.

Potrivit acestuia, din cele şase victime transportate la spital, patru sunt femei cu vârste cuprinse între 55 şi 82 de ani.

De asemenea, Nicolae Pralea a declarat că şi soţia bărbatului găsit iniţial mort a fost găsită fără suflare, sub dărâmături, astfel că bilanţul exploziei a crescut la doi morţi.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Loredana Covalschi, a declarat că reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii vor efectua o expertiză.

Explozia urmată de un incendiu a avut loc la un bloc de locuinţe situat lângă seminarul catolic "Sfântul Iosif" Iaşi, în zona "Copou".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro