EXPLOZIV! Cifre ȘOCANTE înregistrate de Platforma Cioloș într-o singură zi!

EXPLOZIV! Cifre ȘOCANTE înregistrate de Platforma Cioloș într-o singură zi!

Numar spectaculos de inscrieri in Platforma lui Cioloș  in numai 24 de ore. In plus, mii de romani si-au trimis CV-ul, sunt gata sa se implice activ! Numarul romanilor inscrisi in Platforma Romania 100, lansata de Dacian Ciolos, a ajuns la aproape 20.000 dupa numai 20 de ore de la lansare. Mai mult, peste 4.500 de romani si-au trimis si CV-ul, fiind gata sa participe activ la actiunile echipei lui Ciolos.

„La 24 de ore de la lansare, suntem aproape 20 000 in Romania100. Din cei 20 000 de sustinatori, 4530 si-au trimis si CV-ul pentru a se implica activ in activitatile Platformei. Abia asta e cu adevarat impresionant – faptul ca aproape 5000 de romani sunt gata sa faca pasul decisiv de la ‘a sustine’ la ‘a face'”, anunta Alin Cristian Mituta, fost sef de cabinet al premierului Dacian Ciolos, coordonator al proiectului Romania 100.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu