EXPLOZIV! Dragnea a început deja să AMENINȚE PARCHETELE cu DEZVĂLUIRI de la Curtea de Conturi!

EXPLOZIV! Dragnea a început deja să AMENINȚE PARCHETELE cu DEZVĂLUIRI de la Curtea de Conturi!

Este incredibil! Șocant de-a dreptul tupeul acestui infractor încolțit de Teleorman! Nici n-a apucat bine să pună mâna pe Curtea de Conturi că a și început să amenințe parchetele și „instituțiile de forță” cu dezvăluiri din „dosare ținute la sertar de fosta conducere”!!! 

„... preluarea sefiei Curtii de Conturi inseamna implicit punerea mainii pe rapoartele tinute ani buni in sertarele lui „nea Nicu” Vacaroiu, rapoarte care pot duce in doi timpi si trei miscari inclusiv la decapitarea Justitiei. Si, ceea ce este cel mai important, totul din motive de imputare strict a conducerii manageriale, ocolindu-se astfel posibilele acuze de epurare politica sau din alte motive, ce ar aduce un important deficit de capital de imagine. Deci, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, daca ar fi sa se dea drumul doar la concluziile privind achizitiile de autoturisme de lux sau a unor tehnici de monitorizare, cheltuielile in acest sens fiind catalogate de inspectorii Curtii de Conturi drept unele „desantate”, atunci unda de soc resimtita va „matura” pe multi dintre sefii de structuri, indiferent ca este vorba de servicii secrete, Parchete sau alte „obiective strategice”.”, scrie Cătălin Tache, vuvuzeaua lui Dragnea, în Național într-un articol intitulat „Rapoartele care decapitează Justiția!”.

Încă un fragment:

„... la varful sistemul se vorbea inca din urma cu peste un an despre intocmirea unor rapoarte incendiare, in urma actiunilor de control intreprinse de catre inspectorii Curtii de Conturi la nivelul unor importante si temute structuri de forta. Si in care ar fi fost cuprinse tot felul de achizitii considerate pe langa necesitatile legale ale respectivelor organisme, cele mai importante, cel putin din punct de vedere financiar, fiind cele de autoturisme de lux. Numai ca „bombele” nu au mai fost detonate, probabil ca Nicolae Vacaroiu nevrand totusi sa-si forteze norocul chiar inainte de a-si incheia mandatul in fruntea Curtii de Conturi si de a se retrage astfel cu o pensie mai mult decat indestulatoare. Iar in aceste zile s-a declansat „vanatoarea” acelor rapoarte cu care unii spera ca pot cutremura „statul paralel”, fara a putea fi acuzati de „represiuni politice”. Ceea ce si poate explica miza uriasa a numirii unor noi conducatori ai Curtii de Conturi, pentru mandate de noua ani. Si dintre care unii ar putea fie „sapa” dupa rapoartele din anii trecuti si a se convinge cu proprii ochi ca acestea chiar exista, fie sa trimita noi controale, acolo unde trebuie. Ca, doar se stie, atunci cand iti vine controlul important este doar ce echipa ti-a trimis Curtea de Conturi, cea „prietenoasa” sau cea „dusmanoasa”, restul fiind doar chichite birocratice…”

 Curtea de Conturi devine practic o anexă a lui Dragnea. Cine sunt instrumentele prin care o va manevra

Mihai Busuioc, președinte, a fost secretar general adjunct al Ministerului Dezvoltării în vremea când ministerul era condus de Liviu Dragnea şi este un apropiat al şefului PSD. Busuioc a fost numit secretar general al Guvernului în luna ianuarie, de către premierul de atunci, Sorin Grindeanu, imediat după ce acesta a fost învestit în funcţie.

Ulterior, în aprilie, Busuioc a fost numit membru în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, fiind propus de către statul român, prin Ministerul Energiei.

Pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii de Audit a fost avizat pozitiv Lucian Dan Vlădescu, iar Florin Tunaru a primit aviz pozitiv pentru postul de vicepreşedinte al Autorităţii de Audit. Florin Tunaru a fost consilier personal al președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Dan Vlădescu este avocat și a condus, între 2012-2013, Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice.  În momentul numirii, presa scria că Victor Ponta l-ar fi numit în funcție tocmai la insistențele lui Liviu Dragnea. În iunie, numele lui Vlădescu era vehiculat pentru a prelua conducerea Autorității de Supraveghere Financiară, post rămas vacant după revocarea lui Mișu Negrițoiu.

A mai primit aviz pozitiv în comisiile reunite Nicu Marcu, pentru funcţia de vicepreşedinte. Nu știți cine este Nicu Marcu? El o va înlocui pe fina lui Rușanu, Doina Dascălu. Marcu este profesor la ASE, la Craiova și este brelocul lui Chițoiu, alt fin al lui Rușanu și mâna dreaptă a lui Tăriceanu în ALDE. Voi realizați în ce țară trăim?


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?