EXPLOZIV! Dragnea, întâlnire TENSIONATĂ cu interpușii din acționariatul TelDrum! Ce le-a spus

EXPLOZIV! Dragnea, întâlnire TENSIONATĂ cu interpușii din acționariatul TelDrum! Ce le-a spus

Dragnea, întâlnire de taină cu interpușii din acționariatul TelDrum! Potrivit jurnaliștilor Rise Project, de săptămâna aceasta, firma TelDrum nu mai e înregistrată la Registrul Comerțului ca o societate cu acțiuni la purtător. Acționarii companiei, care figurează acum în documentele oficiale, sunt următorii: Petre Pitiș (54,006%), Lucian Dobrescu (43, 999%), Mirela Costache (0,665%), Marinela Panaitov (0,665%) și Neda Florea (0,665%). Faptul că acționariatul e acum la vedere spune foarte multe despre disperarea lui Dragnea de a nu fi conexat în niciun fel cu societatea de asfaltări, iar faptul că toți cei care figurează în structura acestui acționariat sunt apropiați ai lui Liviu Dragnea demonstrează doar faptul că s-a ajuns la o înțelegere cu aceștia.

„Ciudat e că demersul de a schimba datele înregistrate la Registrul Comerțului vine la scurt timp după vizita lui Dragnea la TelDrum. Căci gurile rele din Teldrum spun că Dragnea a fost invitat de conducerea TelDrum la o discuție, chiar înainte ca firma cu acțiuni la purtător să devină societate cu acționariat la vedere. Discuția ar fi fost, se pare, una destul de tensionată, căci oamenii care au lucrat ani întregi în serviciul lui Liviu Dragnea au încercat să găsească la el o soluție de rezolvare a problemelor în care au intrat. La reproșurile lor, cea mai celebră mustață din țară s-a pronunțat zâmbitoare: “Cum ce să faceți? Ce să vă fac eu? Voi ați vrut bani și statut social. Acum faceți și voi cinci, șase ani de pucărie și aia e!” Abia în momentul acela, spun sursele noastre, cei implicați în povestea TelDrum au conștientizat gravitatea situației în care se găsesc și unii dintre ei ar fi amenințat chiar că urmează să discute cu presa pe teme mai puțin cunoscute la nivel public, privitoare la Liviu Dragnea. Pe de altă parte, cei mai idealiști dintre servitorii baronului de Teleorman spun că până la urmă anii de pușcărie vor merita, căci banii acumulați în douăzeci de ani acoperă cu vârf și îndesat orice pedeapsă ar putea primi de la instanță.”, dezvăluie publicația locală  Liber în Teleorman .



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...