EXPLOZIV! Pipița de Teleorman, noua armă cu care ministerul de Externe atacă Europa! Să ne mai mirăm că suntem în căcat?

EXPLOZIV! Pipița de Teleorman, noua armă cu care ministerul de Externe atacă Europa! Să ne mai mirăm că suntem în căcat?

EXPLOZIV! Pipița de Teleorman, noua armă cu care ministerul de Externe atacă Europa! Să ne mai mirăm că suntem în căcat? Are 22 ani, o facultate particulară și un curs de make-up și a reușit să fie angajata Ministerului Afacerilor Externe, scriu jurnaliștii de la publicația Liber în Teleorman.

Este vorba despre Lorena Teodora Cazacu, din Teleorman, care își începe munca la MAE din 15 noiembrie. „Fiind de proveniență din județul cu genii, ea nu va lucra oriunde, ci în echipa care pregătește președinția României la Consiliul Uniunii Europene. Nu am aflat, încă, dacă a promovat în această funcție prin cursul de machiaj pe care l-a urmat, dar am auzit că are în CV recomandări mai importante decât școala. Unchiul este primarul de la Alexandria, Victor Drăgușin”, scriu jurnaliștii de la Liber în Teleorman.

Părinţii săi sunt şi ei angajaţi la Guvern. Tatăl său, Nicolae Cazacu, tocmai a susţinut examentul pentru funcţia de director general în MAI, iar mama sa, Georgeta Cazacu, este consilier la Ministerul Agriculturii.

Lorena Teodora Cazacu a mai primit o bursă în Franța, de la facultatea privată unde decanul este tot din Teleorman, și a urmat un stagiu de internship chiar la MAE. 
Citește și:

populare
astăzi

1 Viața de poveste a Ginei Pistol, vânzătoarea din Roșiori cu profesională, care a ajuns vedetă națională / Mircea Badea și Oreste au fost primii care au …

2 VIDEO Cel mai penibil moment din fotbalul românesc: „Să nu mai vorbeşti în viaţa mea cu mine!”

3 Dan Petrescu l-a scârbit și pe Ilie Dumitrescu: „Bine, mă, dacă tu crezi că eu te sun să iau informații, eu uit telefonul tău, uită-l și tu pe al meu …

4 Ciolacule, nu-i dai tu lui Budăi să citească bob cu bob ce scrie domnița asta despre greva profesorilor?

5 „Bani, cocaină, femei... erau la ordinea zilei” / Connect-R a scos la iveală noi secrete din perioada în care se droga