EXPLOZIV! Platforma lui Cioloș SPARGE AUDIENȚA în ONLINE!

EXPLOZIV! Platforma lui Cioloș SPARGE AUDIENȚA în ONLINE!

​Platforma "Romania 100" lansata de premierul Dacian Ciolos a fost distribuita masiv in mediul online, in doar cateva ore. Mai mult, s-au strans circa 28.000 de semnaturi pentru sustinerea platformei, pe petitieonlie.com.

Pana marti, la ora 11.30, Dacian Ciolos a adunat, pe pagina sa de Facebook, peste 23 de mii de "like-uri", circa 1.200 de comentarii si circa 11.800 de "share-uri".

De asemenea, pana la aceeasi ora, s-au strans circa 28.000 de semnaturi pe petitieonline.ro pentru sustinerea platformei Romania 100. Semnaturile proveneau de la aproape 25.000 de adrese IP diferite. Cele mai multe s-au adunat din Bucuresti, peste 7.000 de semnaturi, reprezentand 25,2% din total. Peste 1.200 de semnaturi au provenit din Timisoare, iar peste 1.100 din Cluj- Napoca.

Din strainatate, cele mai mult semnaturi, circa 270, provin din Londra. Vezi aici statistica de pe www.petitieonline.com

Premierul Dacian Ciolos a publicat luni "Platforma Romania 100", care contine un set de zece principii "ale unei guvernari pentru cetateni" si un "portofoliu de proiecte nationale" care "ar trebui continuate sau incepute de guvernul viitor". Seful guvernului afirma insa ca isi va respecta promisiunea de a nu candida la alegerile parlamentare din aceasta toamna.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

2 Zvonuri...

3 A intrat moartea-n șoșoci? / „Prietenul nostru O, care a stat pe scenă lângă Diana Șoșoacă, este căzut la pat în…

4 Vine uraganul? / Cineva se joacă undeva cu soarta Omenirii?

5 Zvon... / PSD vrea să intre la guvernare cu miniștri / Manda, în delegația PSD la întâlnirea secretă de la Vila La…