EXPLOZIV/Baba Vanga a PREZIS că o „FEMEIE cu FLOCI PE LIMBĂ va conduce un MARE ORAȘ al Europei”!

EXPLOZIV/Baba Vanga a PREZIS că o „FEMEIE cu FLOCI PE LIMBĂ va conduce un MARE ORAȘ al Europei”!

Puțini știu, dar celebra nevăzătoare din Balcani a prezis, pentru 2016, pe lângă invadarea Europei de către imigranți și un alt eveniment fără precedent. Profeția spune că, în 2016, un mare oraș al Europei va ajunge să fie condus de „o femeie cu floci pe limbă”! Prezicătoarea care a trăit aproape toată viața sa în Bulgaria n-a spus în ce țară se va întâmpla acest lucru și nici ce popor de cretini va suporta o asemenea decădere. Nevăzătoarea n-a spus decât că un mare oraș din Europa va ajunge să fie condus de o asemenea bazaconie! Cine or fi idioții, și mai ales care o fi orașul cu atâția proști care să facă posibilă o asemenea prezicere?

Profețiile bătrânei oarbe din Balcani, cunoscută sub numele de Baba Vanga, au traversat ultimul secol. Născută în 1911, la Strumița (azi în Macedonia - fosta republică iugoslavă), ea a trăit aproape toată viața în teritoriul de azi al Bulgariei. Dintre toate, profețiile pentru anul 2016 îngrozesc lumea - și mai ales pe europeni. De ce?
Până înainte de moartea sa, în 1996, femeia - despre care unii spun că a orbit la 11 ani, în timpulunei furtuni, alții că s-a născut oarbă, dar cu darul clarviziunii, menit chiar de acela care, trecând întâmplător prin fața casei sale părintești, la ceasul nașterii ei, i-a recomandat moașei să o boteze ”Vanghelia” (cea care aduce vești bune) - a făcut numeroase previziuni pentru toți anii care urmau trecerii ei în neființă, până la „Sfârșitul Lumii”, pe care îl fixează în anul 5079. Până atunci, însă, omenirea nu va trăi chiar... pe roze.

Ce a mai prezis Baba Vanga pentru 2016

În 2014, Baba Vanga anunțase ruperea Crimeei de Ucraina și alipirea ei la Rusia, ca și începutul unor fricțiuni armate în partea de răsărit a Europei (ceea ce, din nefericire s-a întâmplat), iar pentru 2015 nu anunțase nimic notabil - deși în acest an aveau să se întâmple o mulțime de evenimente. Dacă însă analizăm o serie de previziuni ale sale pentru anii următori, inclusiv pentru 2016, vom constata că, de fapt, Baba Vanga luase în calcul și acest 2015, acum pe sfârșite.

Cel mai important lucru pe care l-a mai prezis clarvăzătoarea pentru 2016 este... depopularea Europei.

Pare un non-sens, dacă ne gândim că în aceste momente asistăm, o dată cu valurile de refugiați care vin din Siria și Afganistan (mai ales), ca și din alte țări musulmane, la o mărire a populației continentului. Însă cei care au interpretat această predicție pentru anul 2016 au fost unanimi în a considera că prin „Europa”, Baba Vanga se referea de fapt la „europeni”, la popoarele Europei, care riscă să-și piardă identitatea (pe de o parte), dar și să-și micșoreze efectivele (pe de altă parte).

Care sunt motivele pentru care europenii nativi se vor împuțina?

Analiștii predicțiilor Babei Vanga văd aici câteva posibile cauze.

Una dintre ele ține de tendința tot mai vizibilă a europenilor de a aduce pe lume puțini copii (pe de o parte, pentru că creșterea nivelului de trai și de educație are, paradoxal, ca efect, un apetit mai scăzut de a trăi în familii numeroase; cuplurile își doresc azi unul, cel mult doi copii, dar există și mai multe persoane care aleg să trăiască celibatare).

O a doua cauză o reprezintă atacurile teroriste care se vor abate asupra Europei (cu zeci și sute de morți, de fiecare dată), care se vor îndesi. Tot în acest context, ar trebui incluse și decesele multora dintre aceia care vor fi trimiși să lupte în conflictele armate de pe tot globul, în care statele Europei vor alege să se implice.

În fine, o a treia cauză plauzibilă ar fi aceea că, din pricina nesiguranței în care vor trăi în propriile lor țări, sub valul de migranți musulmani, mulți europeni vor alege ei înșiși să emigreze către state mai sigure ale lumii.

Sigur, predicția legată de depopularea Europei în 2016 nu se referă la o micșorare rapidă a numărului de locuitori nativi ai continentului în acest an. 2016 este doar un început. 

Legate, cumva, de această predicție, sunt și profețiile sale pentru anul 2025 - când Europa va fi pustiită -, pentru anul 2043 - când Baba Vanga prezice că în mai toate țările Europei musulmanii vor fi la putere, pentru anul 2066 - când Statele Unite vor ataca, cu o armă „climatică” (înghețarea instant a unui teritoriu), „Roma musulmană”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...