EXPLOZIV/Băsescu e DIABOLIC! Uite ce a spus despre MANIPULAREA lui Gâdea&Co

EXPLOZIV/Băsescu e DIABOLIC! Uite ce a spus despre MANIPULAREA lui Gâdea&Co

Băsescu e singurul care și-a păstrat mintea limpede în manipularea cu confiscarea, SCOATEREA ÎN STRADĂ, și „atentatul la libertatea de exprimare” despre care se bat câmpii la Antena3. Fostul președinte atrage atenția că, în realitate, trustul Intact are în prezent 2-3 studiouri la Romexpo, are închiriat teatrul Excelsior, cu toate echipamentele pentru transmisiuni în direct. „Din câte ştiu, trustul Intact are 2-3 studiouri la Romexpo, are închiriat teatrul Excelsior, cu toate echipamentele pentru transmisiuni în direct, deci cred că suntem într-o farsă”, a spus marți Traian Băsescu. Totodată, fostul președinte a taxat și lipsa de respect pentru instituțiile statului a senatorilor care, în frunte cu Tăriceanu, l-au chemat pentru miercuri pe Cioloș să dea explicații în Parlament.

"E o acţiune în aplicarea legii. E cunoscută relaţia dintre mine şi Antene şi n-aş comenta evenimentul, dar cred că e aplicarea unei hotărâri judecătoreşti, nu cred că poate fi pusă sub semnul întrebării", a declarat fostul şef de stat, care critică însă dur demersul lui Tăriceanu de a-l chema pe Cioloş în parlament pentru a da explicaţii cu privire la demersul ANAF. 

"Ce mi s-a părut ilegitim a fost acţiunea de azi a preşedintelui Senatului şi a Senatului în ansamblu, unde PSD, UNPR, PNL şi UDMR au votat pentru chemarea premierului Cioloş în faţa Senatului, să dea explicaţii de ce ANAF a început procedura de punere în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti. Mi se pare că oamenii ăştia nu mai înţeleg nimic din democraţie. Din câte ştiu, trustul Intact are 2-3 studiouri la Romexpo, are închiriat teatrul Excelsior, cu toate echipamentele pentru transmisiuni în direct, deci cred că suntem într-o farsă care pune sub semnul întrebării obligativitatea punerii în aplicare. Mă întreb ce ar face domnul Tăriceanu dacă un cetăţean primeşte o hotărâre judecătorească definitivă şi nu se supune ei? Îl cheamă pe Cioloş? Sau statul se duce şi-l face ţăndări pe cetăţean şi-l pune să execute hotărârea? E îngrădită libertatea de expresie când ai 2-3 studiouri? Chiar aseară, emisiunea s-a transmis din locaţia de la excelsior... deci s-a transmis din afara sediului Intact", a mai declarat Băsescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...