EXPLOZIV/Becali îl AMENINȚĂ pe un SLUGOI al lui Băsescu că dacă mai ZICE de Kovesi îl DĂ AFARĂ din CASĂ!

EXPLOZIV/Becali îl AMENINȚĂ pe un SLUGOI al lui Băsescu că dacă mai ZICE de Kovesi îl DĂ AFARĂ din CASĂ!

Doamne, unde s-a ajuns! Dialog halucinant în direct la România TV între şeful Stelei, Gigi Becali şi unul dintre apropiaţii lui Traian Băsescu din PMP. Enervat de faptul că Gelu Vişan o ataca dur pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, Becali l-a ameninţat pe slugoiul lui Băsescu că-l dă afară din casă!

"GIGI BECALI: Să nu te mai iei în viaţa ta de Laura Codruţa Kovesi şi de Florian Coldea. Eu sunt doi patrioţi români. S-a furat destul în ţara asta. Să se facă dreptate. 

GELU VIŞAN: Nu am cum să nu mă iau. Eu spun adevărul. Nu-mi închide nimeni gura.

GIGI BECALI: Tu ai venit la mine la palat şi mi-ai promis ceva. Te-am avertizat să nu te mai iei de ei, pentru că îţi iau casa. Casa unde stai tu e a mea. Ai uitat aşa de repede? Dacă te mai iei de Codruţa şi Coldea, îţi iau casa.

GELU VIŞAN: Aşa este. M-aţi ajutat atunci când mi-a fost greu, dar nu pot să tac. Spun adevărul. E adevărat că am vorbit la telefon.

GIGI BECALI: Nu am vorbit la telefon. Ai venit la palat şi eu am semnat actele. Dacă nu poţi să taci, să ieşi din casă şi să îţi dea casă Băsescu", au fost dezvăluirile halucinante ale lui Becali.

Gelu Vișan este fostul secretar al lui Radu Berceanu. Fost limbist al Elenei Băsescu și, în ultimul timp, cel mai tâmp slugoi al lui Băsescu. Pe el l-a folosit Băsescu să arunce pe piață informațiile despre renovările de la Vila de protocol a lui Klaus Iohannis. Tot pe el l-a folosit recent și pentru a lansa pe piață informația cu Kovesi și Coldea la Oprea acasă. Informație pe care a reluat-o el peste doar două zile. „Kovesi şi cu Coldea, in ziua alegerilor din 2009, erau acasa la Gabriel Oprea şi le tremurau chilotii. Sperau să iasă Basescu din nou preşedinte ca sa ii puna din nou in functii. Daca are curaj, sa iasa public, sa spuna dacă e adevărat sau nu”, a sifonat Gelu Vişan, bineînțeles, tot la RTV.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…