EXPLOZIV/Crin Antonescu, dat în vileag cu PREȚUL APARTAMENTULUI de un vecin de bloc!

Un vecin de bloc îl dă în vileag pe Crinuț cu prețul apartamentului! Crin Antonescu, și soția sa, europarlamentarul Adina Vălean, au cumpărat în 2009 o locuință cu 248.000 de euro, într-o zonă selectă din Capitală (malul lacului Herăstrău). Anul trecut, un apartament identic din bloc s-a vândut cu 400.000 de euro. Alina Petre, fostă noră a lui Virgil Măgureanu, a sesizat deja DNA, susținând că firma Romprest a achitat o parte din preţul apartamentului cumpărat de Antonescu de la fostul şef SRI.
 
Conform denunțului depus de Alina Petre şi Florin Ghiulbenghian, fost angajat al lui Virgil Măgureanu la firmele sale de consultanță, apartamentul s-a vândut cu jumătate de preț, iar restul a fost achitat de compania Romprest, care îi avea acționari pe Florian Walter și Dragoș Dobrescu. Crin Antonescu a negat public. Şi compania Romprest a precizat că nu a cumpărat vreodată un apartament în imobilul de pe strada Zăgazului și nici nu a finanțat construcția clădirii. 

Potrivit libertatea.ro, vecinul lui Crin Antonescu a plătit în jur de 400.000 de euro pe locuință, cu 150.000 de euro mai mult ca actualul senator liberal. Iar apartamentul este și mult mai mic. Al vecinului are o suprafață utilă de 175 mp plus terase. Este compartimentat cu living, cu zona de dining, bucătărie închisă, grup sanitar de serviciu, trei dormitoare fiecare cu grup sanitar. Proprietarul locuinței din imobilul construit de familia Măgureanu a cerut pentru apartamentul său suma de 440.000 de euro, în care este inclus și TVA-ul.

Fostul candidat la funcția de președinte al României și soția sa au luat pentru 248.000 de euro un apartament compus tot din cinci camere – un living, cameră de masă și trei dormitoare cu baie fiecare – plus două bucătării, baie suplimentară, dressing, hol, toate având o suprafață utilă de 205 mp.

"Nu mă pricep la piața imobiliară. Este normal să fie această diferență de preț în opinia mea. Eu am luat apartamentul nemobilat, nefinisat și chiar și fără țevi. Cred că așa s-ar explica diferența de preț cu vecinul", a explicat Crin Antonescu, pentru libertatea.ro.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Veste sinistră în presa americană: Regimul de la Beijing ar fi decis abandonarea orașului Wuhan! Oamenii…

2 Informație / Probleme la CCR. Președintele, întâlnire de taină cu liberalii la Vila Lac

3 Document / Fraților, suntem luați de proști? Predoiu cere detaşarea la Ministerul Justiţiei a unei judecătoare c…

4 Soția unui senator ALDE dublu condamnat a fost și ea condamnată la închisoare

5 Misterul virusului ucigaș. De ce coronavirusul îi ocolește pe copii

recomandări

Te ia DNA: ENESCU ION

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic