EXPLOZIV/Crin Antonescu, dat în vileag cu PREȚUL APARTAMENTULUI de un vecin de bloc!

EXPLOZIV/Crin Antonescu, dat în vileag cu PREȚUL APARTAMENTULUI de un vecin de bloc!

Un vecin de bloc îl dă în vileag pe Crinuț cu prețul apartamentului! Crin Antonescu, și soția sa, europarlamentarul Adina Vălean, au cumpărat în 2009 o locuință cu 248.000 de euro, într-o zonă selectă din Capitală (malul lacului Herăstrău). Anul trecut, un apartament identic din bloc s-a vândut cu 400.000 de euro. Alina Petre, fostă noră a lui Virgil Măgureanu, a sesizat deja DNA, susținând că firma Romprest a achitat o parte din preţul apartamentului cumpărat de Antonescu de la fostul şef SRI.
 
Conform denunțului depus de Alina Petre şi Florin Ghiulbenghian, fost angajat al lui Virgil Măgureanu la firmele sale de consultanță, apartamentul s-a vândut cu jumătate de preț, iar restul a fost achitat de compania Romprest, care îi avea acționari pe Florian Walter și Dragoș Dobrescu. Crin Antonescu a negat public. Şi compania Romprest a precizat că nu a cumpărat vreodată un apartament în imobilul de pe strada Zăgazului și nici nu a finanțat construcția clădirii. 

Potrivit libertatea.ro, vecinul lui Crin Antonescu a plătit în jur de 400.000 de euro pe locuință, cu 150.000 de euro mai mult ca actualul senator liberal. Iar apartamentul este și mult mai mic. Al vecinului are o suprafață utilă de 175 mp plus terase. Este compartimentat cu living, cu zona de dining, bucătărie închisă, grup sanitar de serviciu, trei dormitoare fiecare cu grup sanitar. Proprietarul locuinței din imobilul construit de familia Măgureanu a cerut pentru apartamentul său suma de 440.000 de euro, în care este inclus și TVA-ul.

Fostul candidat la funcția de președinte al României și soția sa au luat pentru 248.000 de euro un apartament compus tot din cinci camere – un living, cameră de masă și trei dormitoare cu baie fiecare – plus două bucătării, baie suplimentară, dressing, hol, toate având o suprafață utilă de 205 mp.

"Nu mă pricep la piața imobiliară. Este normal să fie această diferență de preț în opinia mea. Eu am luat apartamentul nemobilat, nefinisat și chiar și fără țevi. Cred că așa s-ar explica diferența de preț cu vecinul", a explicat Crin Antonescu, pentru libertatea.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...