EXPLOZIV/Cristoiu, DAT ÎN GÂT de Gâdea! De câți euro a MÂNCAT RAHAT la HAZNAUA lui Voiculescu

EXPLOZIV/Cristoiu, DAT ÎN GÂT de Gâdea! De câți euro a MÂNCAT RAHAT la HAZNAUA lui Voiculescu

Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza zilei, mai multe imagini cu Ion Cristoiu pe când se jura la Antena 3 că nu va sta de vorbă în veci cu Traian Băsescu, chiar dacă i se va cere acest lucru, în paralel cu interviul de la Cotroceni din vremea în care lucra la B1.

”Este un om care a lucrat vreme îndelungată în trustul nostru. La Antena 3, la Jurnalul Național, la Antena 2. A fost și consilier al doamnei Camelia Voiculescu”, a spus Gâdea.

Acum scrie despre noi că suntem presa lui Dan Voiculescu și ne calomniază, a mai spus Gâdea.

Câți bani a luat Cristoiu de la trustul Intact

Mihai Gâdea a prezentat, la Antena 3, veniturile încasate de jurnalistul Ion Cristoiu, în perioada în care lucra la Antena 3, de la Antena 2, Săptămâna Financiară sau Jurnalul Național. În total, 471,341.37 de euro. 

”Când luai banii aștia de la trustul de presă era bine? Era! Era presă! Acum, când scrii pentru un ziar care a fost cumpărat din banii de șpagă de la Elena Udrea trebuie să îl diabolizezi. Mata nu ți-e rușine?!”, a încheiat Mihai Gâdea.

Bonus, o nouă parodie cu parodia de la Haznale







Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…