EXPLOZIV/Ia uite UNDE s-au dus ECHIPAMENTELE de la TurcescuTV! Amănunte INCENDIARE!

Unirea TV, proiectul anunțat de unioniștii Constantin Codreanu (Blocul Unitatii Nationale) și George Simion (Acțiunea 2012), a fost făcut, la Chișinău, cu echipamentele din studioul UndeTV al lui Robert Turcescu din București! Da, George Simion, organizatorul și detonatorul marșului Unirii de sâmbătă... Ei susțin că au contract și pot dovedi că i-au plătit lui Turcescu pentru echipamente....

O imagine publicata pe pagina de facebook oficiala a televiziunii Unirea TV prezinta un studio modern, in culorile tricolorului, cu doua ecrane si un pupitru generos.

Celor familiarizati cu presa on-line, mai exact cu televiziunea lui Robert Turcescu, UNDE.tv, imaginea le poate parea cunoscuta. Pentru ca, de fapt, avem de-a face cu fix acelasi studio de televiziune, cu exact aceleasi dotari, colorat diferit si amplasat – sustin unionistii – la Chișinău, nu în Casa Presei Libere.

Cum Robert Turcescu a suspendat proiectul televiziunii on-line dupa asumarea candidaturii la Primaria Generala din partea PMP, studioul a devenit disponibil pe piata, liber spre achizitionare pentru oricine dispus sa investeasca. Cu un cost initial declarat de 50.000 de euro, studioul vicepresedintelui PMP Robert Turcescu era mult in afara posibilitatilor financiare ale fondatorilor Unirea TV, care-si stabilisera o investitie maxima de 30.000 de euro, din care au reusit sa stranga, în august 2016, prin donatii, potrivit informatiilor furnizate pe site-ul oficial, doar 1,33%.

Să ne mai mirăm că Traian Băsescu a reacționat în felul ăsta sâmbătă?

„Ticăloşilor sau Julien tu cu ce te ocupi ?
În România, liderii celor care au manifestat azi la Bucureşti pentru Unirea României cu Republica Moldova au fost reţinuţi şi băgaţi în dube de jandarmi.
Vai de capul vostru, adunătură de ticăloşi trădători de ţară.
Cioloş, cât de slugi puteţi fi voi, Guvernul României?
Pentru violenţa jandarmilor împotriva unioniştilor din Republica Moldova şi România, Ministrul Afacerilor Interne şi Dacian Julien Cioloş trebuie să dispară din viaţa publică.
Slugoilor, ce tare vă doare unionismul. L-aţi ridicat pe George Simion, unul din liderii unioniştilor, ca să faceţi frumos în faţa Germaniei şi a Federației Ruse.”

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Asta e de DNA! Citiți de unde vine bogăția Liei Savonea! Ea e cea care l-a salvat pe Vântu!

2 VIDEO / Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale!…

3 Pinochio s-a întors! Ponta a cerut 3 ministere la negocierile cu Orban! Cel mai important: Apărarea!

4 VIDEO Domeniul „Mama sunt eu” / Așa ne-a furat PSD, pe față, rânjind în batjocură!

5 S-o salte procurorii, că n-are imunitate! Dăncilă, denunțată de Dragnea pentru fraudă cu bani europeni! Acest …

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai înduioșătoare poze cu animăluțe pe care le-ai văzut