EXPLOZIV/Iohannis, ȘANTAJAT de PROCURORI! Asta SUSȚINE Radu Tudor FLUTURÂND documente DNA!

EXPLOZIV/Iohannis, ȘANTAJAT de PROCURORI! Asta SUSȚINE Radu Tudor FLUTURÂND documente DNA!

O noua teorie conspirationista a fost lansata, duminica seara, la Antena 3 de catre slugoiul varanist Radu Tudor. Acesta a lasat de inteles ca procurorii DNA vor sa „puna la indoiala legitimitatea alegerilor prezidentiale” pentru a obtine anumite avantaje din partea lui Klaus Iohannis. Radu Tudor a scris despre acest dosar și pe  Blogul său sub titlul: Exploziv ! Klaus Iohannis, intr-un rechizitoriu DNA !

Teoria lui Radu Tudor se bazeaza pe rechizitoriul intocmit de DNA in cazul fostul presedinte al CJ Caras Severin, Sorin Frunzaverde. In acesta se afirma ca Frunzaverde a facut presiuni asupra primarilor pentru alegerea lui Klaus Iohannis, urmand ca apoi sa obtina „foloase necuvenite”. Procurorii noteaza ca acesta isi dorea sa obtina functii mai mari in partid, vizand chiar presedintia PNL. 

Potrivit procurorilor, in perioada cuprinsa intre cele doua tururi de scrutin ale alegerilor prezidentiale din luna noiembrie 2014, „Sorin Frunzaverde si-a folosit influenta pe care o avea in calitatea sa de presedinte al CJ Caras-Severin si de vicepresedinte al unui partid politic (PNL – n.r.), asupra lui Ionesie Ghiorghioni, vicepresedinte al CJ si membru in acelasi partid politic, pentru obtinerea unor foloase necuvenite, respectiv sa obtina, in al doilea tur de scrutin, un numar mai mare de voturi pentru candidatul formatiunii din care faceau parte si, implicit, sa-si consolideze pozitia in cadrul acestei formatiuni politice, dar si in plan administrativ, prin conditionarea repartizarilor bugetare de rezultatul votului”.

„Acest dosar se poate indrepta impotriva presedintelui Iohannis, pentru ca acele foloase necuvenite il vizeaza pe presedinte”, a sustinut Radu Tudor la Antena 3.

„Cineva vrea sa puna la indoiala legitimitatea alegerilor prezidentiale. Incearca sa-l incolteasca pe presedintele Klaus Iohannis”, a subliniat Radu Tudor.

El a lasat de inteles ca s-ar pune la cale un santaj in contextul numirii procurorilor sefi la Parchetul General si la DNA. „Incearca sa-i faca o cheie lui Klaus Iohannis inainte de numirea procurorilor sefi”, a mai spus Tudor.






Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro