EXPLOZIV/Orban MÂRÂIE la Iohannis!

EXPLOZIV/Orban MÂRÂIE la Iohannis!

Candidatul PNL la Primăria Generală, Ludovic Orban, a declarat duminică seara că aşteaptă "mai multă implicare şi o prezenţă un pic mai activă" din partea preşedintelui Klaus Iohannis, inclusiv în politica internă. 

Întrebat într-o emisiune la Digi 24 dacă are ce să-i reproşeze preşedintelui Klaus Iohannis, Orban a spus că nu, dar că are unele aşteptări de la şeful statului.

"Nu am ce să-i reproşez, aştept mai multă determinare, mai multă implicare şi o prezenţă un pic mai activă, inclusiv în viaţa internă a României, sigur, în hainele constituţionale, în limitele prevederilor Constituţiei", a răspuns liberalul.

Orban a mai adăugat că "sub nicio formă" nu este de acord cu catalogarea făcută de Der Spiegel, care l-a numit pe preşedinte "diletant". "Toată argumentaţia prezentată în Der Spiegel nu stă în picioare", a susţinut el. 

Ludovic Orban a mai precizat că s-a întâlnit cu preşedintele după ce PNL l-a desemnat candidat şi că îi oferă părerea lui Iohannis dacă acesta o cere.

Referitor la eventuala plecare a şefului Cancelariei, Dan Mihalache, din Administraţia Prezidenţială, Orban a afirmat: "Asta este o decizie pe care trebuie să o ia preşedintele Iohannis."


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...