Fabrica de javre a României/Priviți ce fetișuri de domnișoare „ne” au cretinii de la Antena 3! Badea, în geacă roșie, ca președintele, în 2017

Fabrica de javre a României/Priviți ce fetișuri de domnișoare „ne” au cretinii de la Antena 3! Badea, în geacă roșie, ca președintele, în 2017

Mircea Badea a venit cu o geacă roșie la Antena 3, făcând referire la apariția președintelui Klaus Iohannis la protestele din iarna anului 2017.

„Înfățișarea dumneavoastră este șocantă, domnul Badea!”, a spus Mihai Gâdea. „Deloc! Eu am înțeles că atunci când e cu proteste pe Magheru, pac!, e cu geacă roșie”, a răspuns Mircea Badea.

„E de protest, nu așa trebuie? Când văd oameni pe Magheru, pac!, geaca roșie și încep. «Dragnia!», nu mai știu, parcă așa ceva. Auzi, Mihai, acuma e 10 august sau nu știu exact în ce dată suntem. Nu știu, în sfârșit, sper că sunt bine îmbrăcat”, a adăugat Badea. „Am văzut ce succes au avut unii la împădurire, apoi li s-au închinat ode cu privire la vestimentație pe posturile de televiziune, extraordinar, nemaipomenit”.

„Ne” este de la nefutute, ca să fie treaba clară....


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...