Fabrica de javre a României/„Vedeta Antena 3” Flavia Groșan și-a ridiculizat tatăl pe Facebook pentru că n-a ascultat-o și s-a vaccinat

Fabrica de javre a României/„Vedeta Antena 3” Flavia Groșan și-a ridiculizat tatăl pe Facebook pentru că n-a ascultat-o și s-a vaccinat

Tatăl medicului "minune" Favia Groșan n-a avut încredere în sfaturile propriei fiice și s-a vaccinat. Pentru că Flavia Groșan nu crede în vaccin, și spune că totul e o conspirație, n-a avut nicio urmă de regret ca să-și taxeze propriul tată pe Facebook, relatează Newsweek România .

La 23 ianuarie, Flavia Groșan îl umilește public chiar pe tatăl ei care se vaccinase:

"Voi nu aveți impresia ca pandemia este spre final? Nimeni nu mai vorbește de numărul de cazuri, experții nu ne mai amenință, nu mai au vlagă, locuri libere la ATI gârla, nimeni nu mai vrea in spital, toata lumea se testează pe furis, online. In putin timp ne vom mira ce a fost cu iuresul asta. Cat de penibili am putut fi. Dar si ce bine ne am distrat unii dintre noi. PS Tata, , la 83 de ani, s a vaccinat. Foarte fudul de trăsnaia lui. Bravo, pater. :))))"

Evident, astăzi, când avem peste 6000 de noi cazuri zilnic și peste 1.300 de persoane internate la ATI se dovedește lipsa totală de profesionalism a "medicului minune" care nu a fost în stare să-și dea seama de evoluția pandemiei, deși spune care are mii de oameni tratați.

Un alt lucru care te poate pune pe gânduri este faptul că nici măcar tatăl ei nu i-a ascultat sfaturile medicale și a preferat să se vaccineze.

Medicul "minune" nu crede în vaccinul anti-COVID

Contul de Facebook al medicului Flavia Groșan este plin de preluări ale unor teorii ale conspirației care spun că nu există pandemia de COVID 19 și că vaccinurile sunt periculoase. Cele mai multe astfel de teorii au fost demontate, unele chiar și la postările Flaviei Groșan.

O altă temă a postărilor Flaviei Groșan este aceea că îi este furat tratamentul. Iar când vorbește despre schema sa de tratament, medicul o numește "zmeii mei".



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”