Factorul DNA sau trezirea din fierbințeală

Factorul DNA sau trezirea din fierbințeală

Fierbințeală. Acesta este cuvântul care definește acum cam toate mediile. De la cele politice până în cele mai elitiste. Iar victoria incontestabilă a PSD le-a luat multora mințile. Punem însă pariu că dacă s-ar putea da în direct scanarea cu un creier de pesedist cu dosar ajuns acum parlamentar am vedea un singur gând scris mare și lat: DNA?

Da, este factorul care joacă, acum după aflarea rezultatelor, un rol foarte important. Deși, cu complicitatea șmecherească a celui cu musca pe căciulă, DNA n-a fost temă de campanie pentru niciun partid care a mai avut parlamentari.

Poate că ați și uitat că vechiul Parlament, Parlamentul Penalilor cum a fost botezat, a lăsat deja în lucru un dosar: Eugen Bejinariu. Care s-a reales deputat. Iar bejenarii mai sunt cu zecile în rândul noilor parlamentari PSD!

Să nu mai vorbim de ALDE!

Cum va reacționa societatea atunci când DNA va reîncepe trimiterea de solicitări pentru ridicarea imunității și noul Parlament le va refuza?

Cum va reacționa PSD în cazul în care, așa cum tot mai des se pomenește, un mare dosar cu Dragnea va fi anunțat de la DNA?

Să ieșim din fierbințeală, să acceptăm votul, să-l respectăm, dar să nu uităm cine l-a obținut: Partidul Penalilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale