Familia de interlopi Kalu, tatăl și fiii care spărgeau dinții cu ciocanul de șnițele, în urmărire

Familia de interlopi Kalu, tatăl și fiii care spărgeau dinții cu ciocanul de șnițele, în urmărire

Liderul interlop Marcel Kalu și fiii săi Marco și Franco, cei care spărgeau dinții victimelor cu ciocanul de șnițele, sunt toți trei căutați de Poliție pentru diverse infracțiuni, scrie Newsweek .

Ultimul membru al familiei Kalu care nu era căutat, interlopul Alexandru Claudiu Pascu, zis Marco Kalu, a fost dat în urmărire internațională fiind acuzat că a bătut doi tineri în toaleta unui club din București, dar și de sechestrarea și torturarea unui bărbat, și de conducere sub influența drogurilor.

Tatăl interlopilor, urmărit și el

Cunoscut sub numele de Marco Kalu, Alexandru Claudiu Pascu este fiul temutului lider interlop din Sectorul 1 Marcel Kalu, aflat, la rândul său, în urmărire intenațională. pentru executarea unei pedepse cu închisoarea pentru comiterea infracțiunlor de influențare a declarațiilor.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 2 au motivat condamnarea de 1 an și 3 luni de închisoare cu executare, pe care acesta a primit-o pentru lovire sau alte violențe în forma agravată. Conform datelor oficiale menționate în dosarul de condamnare, la data de 19 fenbruarie 2017, în jurul orei 2:30, în timp ce se afla în toaleta unui club bucureștean, Marco Kalu a bătut doi bărbați.

Cele două victime, care participau la o aniversare, se aflau la baie și ar fi început să se ironizeze reciproc și să-și arunce înjurături. Deodată, Marco Kalu, aflat și el l-a toatelă, a considerat că injuriile i se adresează și i-a tras un pumn în față unuia dintre cei doi. Bărbatul lovit a căzut ca fulgerat pe gresie, după care Kalu, extrem de nervos, a început să-l calce în picioare.Speriat, amicul victimei a încercat să pună capăt atacului și s-a băgat între cei doi. Faptele ulterioare au dovedit că nu a fost idee bună, în condițiile în care fiul lui Marcel Kalu nu a stat la discuții și i-a dat un pumn în față, cu toată puterea. În urma loviturii, bărbatul a căzut inconștient la pământ, lângă prietenul său, revenindu-și abia la camera de gardă a Spitalului de Urgență Floreasca. Conform rapotului medico-legal, după pumnul primit acesta a avut nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale.

Franco Kalu, condamnat pentru tentativă de omor

Interlopul Franco Pascu, zis Kalu, fostul iubit al Otiliei Bilionera, și membru al unei grupări specializate în răpiri și spart dinții cu ciocanul de șnițele, a rămas și fără casă. Judecătorii au decis ca apartamentul lui Kalu să fie vândut pentru acoperirea despăgubirilor.

Curtea de Apel a confirmat decizia Tribunalului București prin care apartamentul lui Franco Pascu, zis Kalu, era pus sub sechestru în vederea valorificării pentru acoperirea despăgubirilor acordate victimei și a chetuielilor de judecată.

Kalu a fost condamnat, anul trecut, la opt ani și șase luni de închisoare pentru tentativă de omor.

Franco Kalu și Giani Hingheru, l-au înjunghiat de mai multe ori, în urmă cu patru ani, pe Răzvan Lucan, zis Românu, chiar în fața ambasadei Chinei. A fost o răfuială în lumea interlopă, iar totul ar fi plecat de la soția lui Lucan, care ar fi avut, cu doar câteva ore mai devreme, un conflict în trafic cu un membru al clanului din care face parte Kalu.

Implicați alături de Mario Iorgulescu în dosarul de sechestrare de persoane

În septembrie 2016, Mario Iorgulescu a fost reținut alături de alte trei persoane pentru lipsire ilegală de libertate și loviri și alte violențe, distrugere și favorizarea infractorului după o plângere penală a lui V.D.I.

Acesta a reclamat că Mario Iorgulescu l-a chemat într-un apartament din București sub pretextul restituirii unei sume de bani iar acolo, ajutat de frații Kalu, l-au bătut, înjunghiat și lovit cu un ciocan pentru șnițele timp de mai multe ore. Ulterior, acesta a fost amenințat pentru a-și retrage plângerea.

Victima a spus în proces că banii (500 euro) erau dați cu împrumut lui Mario pentru ca acesta să-și găsească o locuință cu chirie, după o ceartă cu tatăl lui.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu

2 Rareș Bogdan, noi informații despre intrarea în spaţiul Schengen

3 Așa arată în realitate, „nefiltrată”, Loredana Groza. Botezatu pare mult mai tânăr decât ea...

4 VIDEO Jardel a ajuns la 600 de kilograme și peste doi metri

5 CEPA îl calcă-n picioare pe Macron făcându-l stupid