Fantastic Slot Jocuri cu cel mai bun RTP

Fantastic Slot Jocuri cu cel mai bun RTP

Singurul lucru pe care îl adorăm mai mult decât sloturile palpitante sunt sloturile care plătesc.

Jocurile de sloturi de la casinourile online sunt acum cu miile, ceea ce face dificilă alegerea doar a unuia singur.

Există mulți factori de luat în considerare atunci când decideți care sunt cele mai bune sloturi, dar procentul de returnare pentru jucător și volatilitatea jocului sunt doi dintre cei mai importanți.

Componentele estetice sunt frecvent la fel de importante ca și cele tehnice; prin urmare, alegerea unui joc care arată atrăgător și plăcut de jucat este vitală.

Știați că proporția de ori de câte ori un jucător se poate aștepta să câștige la un anumit slot machine este documentată în mod oficial sub denumirea de Return to Player (RTP)? Excelent pentru a determina ce aparate plătesc cel mai mult.

Deoarece cazinoul, chiar și cu aparate gratis 77777, trebuie să facă profit, este rezonabil să presupunem că aparatele de sloturi vor avea un procent de return to player (RTP) mai mic de 100%. Dacă sunteți în căutarea unui slot machine, unul cu un procent de plată cât mai apropiat de sută la sută este cel mai bun pariu.

Iată care sunt cele mai bune 11 sloturi din punct de vedere al procentajului de randament la jucător.

Ugga Bugga Bugga (99,07% RTP)

Ugga Bugga Bugga poate fi un mic șoc cultural dacă ești obișnuit cu strălucirea și farmecul sloturilor video moderne, cu animațiile și funcțiile lor suplimentare.

Poate că este un slot mai vechi de la Playtech, dar RTP-ul excelent de 99,7% compensează foarte mult.

În ciuda faptului că este un pic cam lent în comparație cu sloturile mai actuale, tema africană a jocului și colecția simplă de zgomote și grafică se combină pentru o experiență de joc excelentă.

Unica caracteristică a acestui joc este capacitatea de a roti o dată linia de plată cu trei simboluri, de a păstra simbolurile preferate și apoi de a le reînvârti pe toate cele 10 linii de plată ale jocului.

Acest lucru scade volatilitatea și vă permite să jucați pentru sume mai considerabile decât ați putea juca, deoarece poate avea ca rezultat câștiguri incredibile și multe rotiri cu break-even.

Vă rugăm să dați o tură la Ugga Bugga, dacă nu ați făcut-o deja, și să vedeți de ce a ajuns pe lista noastră cu cele mai bune sloturi din cazinou.

Book of 99 (99% RTP)

Majoritatea jucătorilor de sloturi vor fi familiarizați cu tema Greciei Antice, iar runda bonus de rotiri gratuite, care include o funcție de simboluri expansive, este printre cele mai căutate din industria jocurilor de noroc.

Funcția este garantată să se activeze dacă jucătorul colectează 99 de cărți, ceea ce poate face la multe rotiri.

Adăugarea de rotiri gratuite la un joc de păcănele deja profitabil a crescut RTP-ul la 99%, diferențiindu-l de concurență.

Fiecare rotire poate acorda un premiu în valoare de 5.000 de ori mai mare decât pariul inițial în runda bonus.

Book of 99 se numără printre cele mai mari sloturi din prezent datorită frecvenței crescute cu care apare această funcție în comparație cu majoritatea celorlalte.

De asemenea, este important de reținut că Book of 99 se mândrește cu o rată RTP de 99%, ceea ce îl face cel mai bine plătit joc. Dacă rotirile gratuite cu wild-uri expansive sunt tipul tău preferat de bonus de sloturi, există câteva alternative la Book of 99.

Ooh Aah Dracula (99% RTP)

Ooh Aah Dracula este unul dintre cele mai jucate sloturi care oferă un randament de 99% din toți banii pariați.

În timp ce jocul în sine nu este deosebit de terifiant, acesta oferă o mulțime de emoții și emoții în schimbul banilor tăi.

Poți crește valoarea oricărei funcții de rotiri gratuite pe care o câștigi folosind opțiunea Big Bet a jocului, prin care plătești suplimentar pentru a juca cinci rotiri și obții acces la Bonusul Cimitir și Super Cimitir dacă rotirile gratuite sunt cu adevărat activate.

Totuși, acestea sunt chichițe minore. Ceea ce este cel mai important de înțeles despre jocul de păcănele Ooh Aah Dracula este că are unul dintre cele mai mari procente de returnare la jucător din domeniu, multe moduri de a câștiga și o tonă de distracție la joc.

Mega Joker (99% RTP)

Pasionații de sloturi adoră în mod universal această piesă de bază NetEnt. Pariază numărul maxim de fise pentru cel mai mare procent de revenire la jucător. Cele trei role și coloana sonoră cu iz vintage din designul principal al jocului amintesc de perioada de glorie a aparatelor de joc. În plus, există un jackpot în creștere care poate fi câștigat.

Jackpot 6000 (98,8% RTP)

Asemănător cu Mega Joker, acesta este un slot machine convențional care prezintă o opțiune cu trei role pentru jocul de bază. Cu toate acestea, dacă pariați numărul maxim de monede, jocul bonus Supermeter va începe în partea de sus a ecranului.

The Catfather (98,10% RTP)

Jocul de păcănele The Godfather este despre sânge și violență, în timp ce jocul de păcănele Catfather este despre pisicuțe și dragoste de cățeluș. Pisicile pot apărea în linii câștigătoare pe cele cinci role ale jocului. Câștigurile din timpul rundei de rotiri bonus sunt înmulțite cu un factor de patru. Purrfect!

Sânge Suckers (98% RTP)

Blood Suckers are un procentaj respectabil de 98% de return-to-player, așa că se plătește bine și nu ar trebui să te falimenteze. Alege sicrie pentru a dezvălui premii în bani pe cinci role și 25 de linii de plată în timp ce încerci să ucizi vampiri. Acesta nu este un joc fericit, dar este o mulțime de distracție.

Jokerizer (98% RTP)

Producătorul de slot machine "Impossible Name" a lovit o lovitură de casă cu acesta. Jokerizer este o mașină de fructe de modă veche care conține suspecții obișnuiți, cum ar fi cireșe, lămâi, clopote și șeptari. Încercați să găsiți modul Jokerizer și opțiunea Mystery Win.

Rainbow Riches Pick n Mix (98% RTP)

O altă tranșă din seria care a urmat succesului masiv al lui Rainbow Riches. Dacă apar jocurile bonus, puteți alege pe care să le jucați. Îți poți crește șansele de câștig alegând Bonusul Pots of Gold, Bonusul Magic Mushroom sau Bonusul Road to Riches.

Starmania (97,87% RTP)

Ascultați muzică zguduitoare în timp ce încercați să obțineți secvențe de simboluri stea în acest joc de puzzle cu tematică spațială.

Având în vedere funcțiile suplimentare de wild-uri stivuite și rotiri gratuite ale slotului, vă dați seama că acesta este un joc diferit de oricare altul.

White Rabbit Megaways (97,77% RTP)

Jocul ca la aparate White Rabbit oferă până la 248.832 de moduri de câștig datorită funcției Megaways. Pentru că, bineînțeles, RTP-ul este satisfăcător. Are o rundă bonus Down the Rabbit Hole și simboluri wild Cupcake în creștere, în omagiu lui Alice în Țara Minunilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...