Fără precedent! „Le doresc succese în compania tovarășilor de drum Dragnea și Tăriceanu”. Forumul Democrat al Germanilor REFUZĂ invitația la Congresul UDMR!

Fără precedent! „Le doresc succese în compania tovarășilor de drum Dragnea și Tăriceanu”. Forumul Democrat al Germanilor REFUZĂ invitația la Congresul UDMR!
 
Președintele Forumului Democratic al Germanilor din România, Paul-Jürgen Porr, a anunțat într-o postare pe Facebook că a refuzat invitația UDMR de a participa la congresul formațiunii maghiare din luna februarie, nemulțumit de susținerea dată coaliției conduse de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, relatează G4Media.ro.

”Dr. Jürgen Porr mulțumește UDMR pentru invitație și transmite că nu va participa la congresul UDMR. Printr-un email a transmis UDMR că le dorește „succese în continuare” în compania tovarășilor de drum Dragnea și Tăriceanu. Porr: este inadmisibil că UDMR susține măsurile luate de coaliția de guvernare în așa – zisa reformare a Justiției, măsuri care duc la slăbirea luptei anticorupție și pun în mare pericol statul de drept din România. Din aceste considerente, Porr nu va participa la congres și a transmis în schimb „toate cele bune”, se arată în postarea de pe contul oficial de Facebook al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR).

FDGR este formațiunea pe listele căreia Klaus Iohannis a candidat la Primăria Sibiu, câștigând patru mandate, înainte de a fi susținut de PNL la președinția României.

UDMR va organiza în 22-23 februarie congresul formațiunii la Cluj.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Aceasta este o morgă din New York. Morții de Covid-19 vor fi îngropați temporar în parcuri. Medic: Va fi mai r…

4 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

5 ALERTĂ / Document / PSD dă atacul la o instituție-cheie din stat! Șerban Nicolae și Daniel Zamfir vor să-l scoată …

recomandări

Te ia DNA: Constantin Boșcodeală

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Video incredibil cu un elefant surprins strângând gunoiul