Farul - Rapid 7-2. De ce au sărbătorit giuleștenii eşecul istoric de la Constanța. Explicațiile unei anomalii

Farul - Rapid 7-2. De ce au sărbătorit giuleștenii eşecul istoric de la Constanța. Explicațiile unei anomalii

Chiar dacă Rapid a suferit una dintre cele mai dure înfrângeri din istoria sa, 2-7 cu Farul, suporterii giuleșteni nu s-au supărat foarte tare. Nici măcar jucătorii. Aceștia au cântat și au scandat împreună, bucuroși că rezultatul de sâmbătă seara o avantajează pe Farul în duelul cu FCSB pentru titlu.

Rapidiștii au strigat împotriva FCSB la Constanța. Antrenorul Mutu a stat deoparte. Captură TV

La finalul partidei cu Farul, Adrian Mutu şi jucătorii Rapidului au mers să salute galeria, aşa cum obişnuiesc la fiecare meci. Atât antrenorul, cât și elevii său s-au dus cu capetele plecate, însă suporterii n-au fost deloc supăraţi. Aceştia i-au aplaudat pe jucători şi au dat drumul la cântece.

Multe dintre versuri au fost îndreptate înspre rivala FCSB: ”Ne-am făcut damblaua, ne-am p.... pe Steaua”. Semn că rezultatul le-a convenit, deşi echipa lor a pierdut . Unii dintre jucători au cântat alături de suporteri, în timp ce Adi Mutu a preferat să stea mai în spate și să nu se implice în sărbătoarea rapidiștilor.

Adrian Mutu a fost învins iar de Gică Hagi. Foto Sportpictures

Adrian Mutu a fost învins iar de Gică Hagi. Foto Sportpictures

Mihai Stoica, managerul FCSB a remarcat şi el că fanii giuleșteni nu au fost prea afectaţi. ”Eu cred că suporterii Rapidului nu sunt supăraţi. Eu ştiu că suporterilor le-a convenit foarte mult când am pierdut noi la Middlesbrough şi au şi defilat pe străzile Capitalei, într-un anumit cartier.

Păi nu, pentru că ei erau supăraţi dacă băteam noi în Giuleşti. Dar, aşa, ei nu sunt supăraţi. Cred că nici proporţiile covârşitoare ale scorului nu-i deranjează foarte tare.

Da, ceva bun trebuie să iasă dintr-o chestie de genul ăsta şi e bine că Farul mai face un pas uriaş în lupta pentru titlu . Şi cine este contracandidata care pare cea mai seriosă, prin prisma clasamentului la ora aceasta? Noi”, a spus Meme Stoica la Orange Sport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”