Faze Tari: Susținătoarele lui Trump fac campanie online cu „dotările” la înaintare. La 50 de ani bunică? Arată mai bine ca nepoatele!

Faze Tari: Susținătoarele lui Trump fac campanie online cu „dotările” la înaintare. La 50 de ani bunică? Arată mai bine ca nepoatele!

Sustinatoarele lui Trump fac campanie online cu "dotarile" la inaintare. Donald Trump este unul dintre cei mai controversati candidati la presedintia Statelor Unite ale Americii. Multimiliardarul este in picaj in sondaje, iar sustinatoarele sale recurg, acum, la "artileria grea". Donald Trump este unul dintre cei mai controversati candidati la presedintia Statelor Unite ale Americii. Multimiliardarul este in picaj in sondaje, iar sustinatoarele sale recurg, acum, la "artileria grea", scrie Click.

O femeie prinde cu mainile goale un sarpe lung de doi metri. Reactiile starnite de gestul ei socant. Neinfricata, o femeie agila din Peru a prins, cu mainile goale, un sarpe lung de doi metri, iar imaginile au provocat un val de reactii pe internet. In filmulet, se vede cum femeia alearga hotarata spre sarpele care se grabea sa se ascunda printre copaci. Desi ii scapa initial, reuseste sa il inhate, sub privirile socate ale martorilor. Oamenii sunt speriati si striga la ea sa lase reptila jos, iar unii chiar o intreaba daca este in toate mintile. Si pe internet utilizatorii au comentat intens, iar unii s-au mirat de precizia cu care a prins sarpele, anunta StirileProtv.ro.

La 50 de ani bunica? Ea ar arata mai bine si decat nepoatele ei. O chinezoiaca a devenit vedeta pe retelele de socializare doar pentru ca iese la alergat. E drept, bruneta are un corp de invidiat, desi a implinit 50 de ani! Ye Wen a povestit presei locale ca abia pe la 30 de ani a descoperit sportul, dar de atunci nu trece o zi in care sa nu alerge, sa inoate sau sa mearga la sala. Ca urmare, la varsta de 50 de ani, Ye arata mai bine decat multe adolescente chiar. Si chiar se simte mai bine daca ar fi sa ne luam dupa spusele ei, informeaza Libertatea.

Descoperire neasteptata pe pitica Pluto. ''Aceste imagini sunt incredibile''. Probele gasite de satelitul New Horizons al Nasa au dezvaluit ca "planeta pitica" ar fi avut intr-o perioada un ocean lichid dedesubtul stratului de gheata. Oceanul care ar fi putut sustine viata extraterestra ar fi inghetat de-a lungul a milioane de ani. Insa, noile cercetari dezvaluie faptul ca oceanul de sub stratul de gheata ar putea fi inca lichid. Fapt ce creste speranta ca ar putea exista semne de viata. Conducatorul cercetarii, Noah Hammond, student la Universitatea Brown din SUA, a declarat: "Multumita datelor colectate de New Horizons, am reusit sa observam formatiunile tectonice de pe suprafata planetei. Reinoirea datelor ne dezvaluie faptul ca Pluto ar avea un ocean in substratul sau", scrie Descopera.ro.

S-a indragostit pe bune de gonflabila. A renuntat la familie pentru o femeie de plastic! Senji Nakajima s-a indragostit de papusa gonflabila Saori si e in stare sa faca orice pentru ea. El traieste cu aceasta intr-un apartament din Tokyo. Senji Nakajima, de 61 de ani, si-a parasit sotia si copiii ca sa se dedice in totalitate marii sale iubiri, gonflabila Saori. Si-a cumparat-o in urma cu sase ani, ca papusa sexuala, fiindca lucra la distanta de 173 de kilometri de sotia sa, care si acum locuieste in Nagano. Dupa numai cateva luni, a inceput sa se indragosteasca pe bune de gonflabila. A inceput sa o iubeasca mai mult ca pe nevasta. "Nu o mai folosesc doar in scopuri sexuale. Chiar m-am indragostit de ea. Nu imi cere bani, niciodata, nu ma insala. Pentru mine, Saori e mai mult decat o papusa de silicon. Are nevoie de mult ajutor, dar e partenera perfecta cu care impart cele mai frumoase momente si imi imbogateste viata", spune Nakajima. Cu timpul, a renuntat sa se mai duca acasa la sotie, desi inca nu a divortat. Are doi copii care sunt deja pe serviciu, asa ca nu mai au nevoie de el. Nakajima isi dedica acum tot timpul papusii iubite, anunta Click.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”