FBI: Grupurile extremiste din SUA își încurajează membrii care au COVID-19 să răspândească boala printre evrei și persoane de culoare

Grupurile extremiste rasiste, inclusiv neo-naziștii și alți adepți ai supremației albilor, își încurajează membrii care se infectează cu noul coronavirus, să răspândească boala COVID-19, potrivit unor rapoarte ale FBI, obținute de ABC News.  Sunt vizați polițiștii, evereii și persoanele de culoare.

Biroul FBI din New York raportează că „membrii grupurilor extremiste se încurajează unii pe alții să răspândească virusul, dacă sunt infectați, prin fluide corporale și interacțiuni personale”. 

Adepți ai surpemației albilor au folosit aplicația de mesagerie criptată Telegram pentru a discuta despre planurile lor de răspândire a virusului și le-au sugerat celor infectați să vizeze polițiștii, evreii și persoanele de culoare. Au fost, de asemenea, și recomandări pentru cei care poartă virsul să vizeze „locuri publice în general”.

Alerta FBI, care a fost transmisă secțiilor de poliție locală, avertizează că grupurile extremiste și-au încurajat adepții să folosească sticle din care să pulverizeze salivă pentru a răspândi virusul către polițiștii de pe stradă. Extremiștii recomandă, de asemenea, adepților să răspândească boala către evrei, mergând „în orice loc în care ar putea fi strânși: piețe, birouri sau lăcașuri de cult”.

Raportul mai menționează că pentru a-și îndeplini planurile, grupurile extremiste au vehiculat opțiuni, cum ar fi lăsarea „salivei pe mânerele ușilor” sau pe butoanele liftului, pentru a răspândi virusul în „cartierele non-albe”.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Presiuni enorme asupra lui Ciolacu pentru dărâmarea Guvernului Orban! Miza? Ponta-premier!

2 Document / Ăștia ar trebui condamnați pe viață! / Peste 426 de milioane de euro, valoarea prejudiciilor din dosare…

3 Citiți și voi ce măcel pun la cale Firea și Cercel!

4 VIDEO Utilajele cumpărate de ROMARM din China pentru fabricarea măștilor s-au stricat! Statul român n-a vândut…

5 ULTIMA ORĂ / Documentul care-l înfundă pe Arafat / Sursă: Procurorii DNA trebuie să facă un singur lucru

recomandări

Te ia DNA: Chirica Daniel Claudiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai faimoasă pisicuță de pe internet