FC Argeș - CFR Cluj 0-1. Victorie "chinuită" pentru campioană pe terenul argeșenilor

FC Argeș - CFR Cluj 0-1. Victorie "chinuită" pentru campioană pe terenul argeșenilor

CFR Cluj s-a impus destul de greu pe terenul celor de la FC Argeș. Formația antrenată de Dan Petrescu a continuat tradiția victoriilor la limită, scor 1-0.

FC Argeș - CFR Cluj 0-1. Camora a marcat unicul gol al partidei în minutul 62

Înaintea partidei cu FC Argeș s-a vehiculat o posibilă plecare a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. Clujenii au obținut doar o remiză în primele două partide din Conference League și erau pe locul 7 în Superligă, înaintea partidei de luni seară.

FC Argeș a făcut un meci bun în fața campioanei dar nu a reușit să fructifice ocaziile importante pe care jucătorii gazdelor le-au avut pe parcursul celor 90 de minute. Din tribunele stadionului s-a strigat demisia antrenorului Andrei Prepeliță, cel cu care FC Argeș a jucat sezonul trecut în play-off-ul competiției.

CFR Cluj a avut din nou un meci foarte slab dar a fost salvată de Mario Camora care a profitat de greșeala fundașilor adverși și a înscris unicul gol al partidei în minutul 62. Imediat după ce a marcat, Camora s-a dus direct la Dan Petrescu, pe care l-a îmbrățișat.

Victoria de pe terenul piteștenilor îi urcă în clasament pe clujeni până pe poziția a patra, cu 18 puncte acumulate, la 6 puncte în spatele liderilor Farul Constanța și FC Rapid. De cealaltă parte, FC Argeș rămâne pe locul 10, acumulând 13 puncte după 11 etape în Superligă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?