FC Bruges, PAOK, Dinamo Zagreb, Fenerbahce, Legia, Ajax și FC Krasnodar au ratat calificarea în grupele Europa League

FC Bruges, PAOK, Dinamo Zagreb, Fenerbahce, Legia, Ajax și FC Krasnodar au ratat calificarea în grupele Europa League

Echipele FC Bruges, PAOK, Dinamo Zagreb, Fenerbahce, Legia, Ajax și FC Krasnodar au ratat calificarea în grupele Europa League la fotbal, în urma meciurilor de joi din manșa secundă a play-off-ului competiției.

FC Bruges, formație la care e legitimat românul Dorin Rotariu, a fost învinsă cu 3-0 de AEK Atena, după 0-0 în prima partidă.

PAOK Salonic, formație antrenată de Răzvan Lucescu, a fost eliminată de echipa suedeză Ostersunds FK, victorioasă cu 2-0 pe teren propriu, după ce grecii câștigaseră cu 3-1 în primul meci.

Dinamo Zagreb a pierdut și ea intrarea în grupe din cauza regulii golurilor marcate în deplasare, după 1-1 acasă și 0-0 în deplasare cu albanezii de la Skenderbeu. Alexandru Mățel a fost doar rezervă la vicecampioana Croației.

Sheriff Tiraspol a eliminat-o pe Legia Varșovia, tot după două rezultate de egalitate, 1-1 în Polonia și 0-0 în Republica Moldova.

FC Krasnodar a ratat grupele tot din cauza regulii amintite, fiind învinsă de Steaua Roșie cu 2-1, la Belgrad, după 3-2 pe teren propriu. Unicul gol al rușilor a fost marcat din penalty de suedezul Granqvist, după un fault comis asupra internaționalului român Andrei Ivan. Ivan a fost introdus pe teren în min. 65, la 0-2.

Fenerbahce a fost eliminată de echipa macedoneană Vardar Skopje, care s-a impus cu 2-1 la Istanbul, după 2-0 în prima partidă.

Ajax a pierdut și manșa a doua cu Rosenborg, cu 2-3, la Trondheim, după 0-1 la Amsterdam.

Campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad, s-a calificat în grupe după 0-0 cu lituanienii de la Suduva Marijampole. La Ludogoreț, victorioasă cu 2-0, în tur, nu a jucat fundașul român Cosmin Moți, iar Claudiu Keșeru a intrat în min. 88.

Echipele precedate de semnul (+) s-au calificat în grupele Europa League. Tragerea la sorți va avea loc vineri, de la ora 14,00 (ora României), la Grimaldi Forum din Monaco.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…