FCSB l-a împrumutat pe Jakolis la Apollon Limassol

FCSB l-a împrumutat pe Jakolis la Apollon Limassol

Echipa de fotbal FCSB a ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorului croat Antonio Jakolis la formația cipriotă Apollon Limassol, a anunțat clubul ''roș-albastru'' pe site-ul său oficial.

Jakolis va evolua timp de un sezon pentru Apollon, care are și opțiunea de a-l achiziționa definitiv. Fotbalistul a părăsit duminică România, urmând să efectueze vizita medicală și să semneze contractul cu Apollon.

Mijlocașul Antonio Jakolis este născut pe 28 februarie 1992, la Varazdin. El și-a început cariera la Sibenik, club pentru care a evoluat între 2009 și 2012. În 2012 a fost achiziționat de către Dnepr Dnepropetrovsk, club care l-a împrumutat la Krivbas Krivoi Rog în același an. În ianuarie 2013 a revenit în Croația, la Hajduk Split, pentru care a evoluat doar în a doua parte a sezonului. În vara aceluiași an, a semnat cu divizionara secundă belgiană Mouscron-Peruwelz, pentru care a jucat în 13 partide, fiind apoi transferat de NK Zadar, din Croația.

În iulie 2014 a ajuns la CFR Cluj, cu care a cucerit Cupa României la sfârșitul sezonului 2015-2016.

Jakolis a evoluat pentru toate reprezentativele Croației, cu excepția echipei A. Pentru FCSB a evoluat în 24 de partide oficiale, a înscris un gol și a oferit trei pase de gol.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”