FCSB se întărește cu un dinamovist pur-sânge: Culisele mutării

FCSB se întărește cu un dinamovist pur-sânge: Culisele mutării

Prinsă într-un scandal jenant, privind situația antrenorului principal , FCSB are, totuși, timp și de transferuri. Chiar dacă patronul Gigi Becali anunțase că nu va mai aduce niciun jucător, în următoarea perioadă, vărul său, Ioan Becali, a confirmat că Deian Sorescu (25 de ani) e aproape de vicecampioana Superligii.

Gigi Becali, patron FCSB

Da, îl vrea FCSB împrumut, dar n-avem răspuns încă de la polonezi. Steaua (n.r. - FCSB) și Deian Sorescu s-au pus de acord. Așteptăm de la polonezi să ne spună dacă sunt de acord. Ar fi un mare câștig pentru FCSB, dar și pentru jucător“, a spus Giovanni pentru Pro TV.

Deian Sorescu evoluează din ianuarie 2022, la Rakow Czestochowa, ocupanta locului 1 în prima ligă poloneză, în acest moment, după 17 etape. Mijlocașul de 25 de ani a ajuns, la Rakow, după un transfer pentru care Dinamo a încasat 800.000 de euro.

Deian Sorescu a fost inclusiv căpitan, la Dinamo.

Deian Sorescu a fost inclusiv căpitan, la Dinamo.

În actuala stagiune, Sorescu a adunat 11 partide și 2 goluri în prima ligă poloneză. În opt din cele 11 partide a fost titular și, în rest, a fost trimis pe teren pe parcursul meciurilor. Sorescu, cu 7 selecții în naționala României, e cotat la 1,5 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com.

Ioan Becali a și explicat de ce Deian caută să meargă acum, la FCSB, deși evoluează la liderul din Polonia. „Mi-a spus că antrenorul din Polonia l-a folosit și ca fundaș central, jucând cu trei fundași pe linia de fund. Lucrul ăsta nu poate să-l facă. E puțină discuție între el și antrenor, dar bine că s-a ivit posibilitatea asta să revină în fotbalul românesc. Jucătorul nu vrea să meargă decât la FCSB, chiar dacă ar mai avea alte oferte. Pentru că FCSB e echipa care îl poate relansa definitiv la echipa națională“, a spus Giovanni, la Digi Sport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?