Feli Donose, revenire fulminantă în lumea muzicală. Artista a lansat o nouă piesă după un an de pauză

Feli Donose, revenire fulminantă în lumea muzicală. Artista a lansat o nouă piesă după un an de pauză

După o pauză de un an, cântăreața Feli Donose revine pe scenă cu o nouă piesă, intitulată „Ne iubim”. La doar două săptămâni de la lansare, melodia a strâns deja aproape 400.000 de vizualizări pe platforma YouTube, cucerind inimile fanilor cu ritmul său îmbietor și versurile pline de sensibilitate.

Feli Donose, revenire spectaculoasă în muzică FOTO Arhivă

Feli Donose, în vârstă de 37 de ani, a făcut o pauză în cariera sa muzicală în anul precedent, preferând să se dedice pe deplin fiicei sale. Îndrumată de producătorii săi și de către mentorul său, Smiley, artista a decis să revină în forță , în acest an.

Anul acesta, după un an de pauză, m-am activat”, a declarat Feli pentru revista Ego.

Mă ceartă producătorii, mă «ceartă» Smiley, care este mentorul meu și managerul meu până la urmă. Îmi zice că am atâta muzică de dat”, a adăugat artista.

Feli, pauză de la muzică pentru a îmbrățișa rolul de mămică

În timpul pauzei sale, Feli s-a dedicat exclusiv creșterii și educării fiicei sale, evitând expunerea acesteia la tehnologie.

Încerc să o feresc cât pot. Adică îi dau acces la tehnologie, dar nu prea mult. Am mai avut perioade în care îi mai lăsam telefonul sau o lăsam la desene animate, dar când era răcită acasă și se mai plictisea. Vedeam că își schimbă comportamentul, o ia așa un pic…Și atunci am zic că mai răruț că este mai drăguț”, a mai povestit Feli.

Artista a observat pasiunile naturale ale micuței sale și speculează cu optimism asupra viitorului său. Feli este de părere că ori va fi actriță, ori manager.

Artista a trecut printr-o despărțire dureroasă

În plan personal, Feli Donose a trecut printr-o despărțire de tatăl fiicei sale în luna decembrie a anului 2022. Cu toate acestea, ea a găsit un nou echilibru și o nouă dragoste în viața ei, împărtășind că este foarte fericită și împlinită alături de noul său partener.

E un om care m-a făcut să înțeleg că iubirea nu-i cu «Am trecut de fluturi în stomac»”, a dezvăluit Feli în cadrul unei emisiuni radio. „Iubirea e așezată. E o treabă în care eu mă simt protejată, înțeleasă și mă simt ca atunci cum mă simt când sunt singură”, a mărturisit cântăreața.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”