Felix Stroe: La Ministerul Transporturilor se va lucra 30 de zile pe lună; Mihai Tudose: Să facem o dispensă pentru februarie

Felix Stroe: La Ministerul Transporturilor se va lucra 30 de zile pe lună; Mihai Tudose: Să facem o dispensă pentru februarie

Noul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, a precizat miercuri, la începutul ședinței de Guvern, că la ministerul pe care îl conduce se va intensifica ritmul, lucrându-se zilnic dacă e nevoie, fără sărbători, pentru a realiza obiectivele prevăzute în programul de guvernare.

"La Ministerul Transporturilor se continuă ceea ce s-a făcut până astăzi. Se mărește ritmul. Se va lucra 30 de zile pe lună — cât e nevoie, în fiecare zi — fără sărbători, astfel încât să dăm vești bune românilor, să vadă cu ochii lor că ceea ce e scris în programul de guvernare se înfăptuiește", a precizat Felix Stroe.

"Mulțumesc. Totuși, dacă se poate, să facem o dispensă pentru februarie, vă rog frumos", a replicat premierul Mihai Tudose.

"Da, 28 de zile în februarie", a spus Stroe.

Premierul le-a urat succes în activitate și bun venit în echipa guvernamentală noilor membri ai Cabinetului: ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, și ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

2 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

3 De citit!

4 Fenomen straniu în SUA

5 Informație / Din 2015, CIA antrenează în secret forțele speciale ucrainiene „să ucidă ruși” în cazul unei invazi…