Femeia înjunghiată în Sectorul 2 este directoarea grădiniţei unde a avut loc atacul (surse)

Femeia înjunghiată în Sectorul 2 este directoarea grădiniţei unde a avut loc atacul (surse)

Femeia înjunghiată vineri în Sectorul 2 al Capitalei este directoarea grădiniţei unde a avut loc atacul, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES.

Autorul agresiunii este chiar soţul femei, iar acesta a încercat să se sinucidă, însă leziunile nu îi pun viaţa în pericol, au mai spus sursele.

Poliţia Capitalei a fost sesizată vineri, prin apel la 112, în jurul orei 12,20, cu privire la o agresiune asupra unei femei ce se afla pe str. Agricultori nr. 54, Sector 2. Femeia a fost transportată la Spitalul Floreasca, starea ei fiind foarte gravă.

"A fost în stop cardiac acolo pentru că a avut o plagă înjunghiată şi este destul de grav. Pronosticul este foarte rezervat", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /