Femeie acuzată că, sub influența alcoolului, ar fi furat un autoturism cu care a produs un accident, prinsă de polițiști

Femeie acuzată că, sub influența alcoolului, ar fi furat un autoturism cu care a produs un accident, prinsă de polițiști

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele unei tinere, după ce, aflându-se sub influența alcoolului, ar fi furat o mașină cu care, ulterior, ar fi acroșat ușor un alt autoturism pe autostrada A1, informează IGPR duminică.

"La data de 20 august, un bărbat a sunat la 112 și a reclamat faptul că, în urmă cu puțin timp, a oprit mașina și a luat cu el o tânără care susținea că se simte rău. Ulterior, bărbatul ar fi oprit mașina să cumpere o sticlă de apă și a lăsat cheile în contact. Când a revenit a constatat că tânăra fugise cu mașina", precizează IGPR.

Sursa citată arată că la ora 16,15 mașina în cauză a fost văzută pe autostrada A1, la kilometrul 56, unde ar fi acroșat ușor un alt autoturism, conducătorul auto continându-și drumul, ulterior fiind oprită la km 12 de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale (BAMS), iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat că tânăra, de 28 de ani, din Albota, județul Argeș, aflată la volan avea 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor, arată IGPR, a rezultat că femeia este o "prietenă" mai veche a polițiștilor rutieri, ea având permisul anulat, încă de anul trecut. În cauză s—a întocmit dosar penal.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /