Fete de la un centru de plasament pentru copii cu dizabilități din Recaș, obligate să se prostitueze. Anchetatorii fac percheziții

Fete de la un centru de plasament pentru copii cu dizabilități din Recaș, obligate să se prostitueze. Anchetatorii fac percheziții

Polițiștii și jandarmii fac percheziții, marți dimineață, într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism, una dintre adresele la care au descins fiind Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități Recaș (Timiș). Anchetatorii au suspiciuni că patru fete cu handicap din acest centru ar fi fost racolate și obligate să se prostitueze, scrie Opinia Timișoarei.

Conform sursei citate, totul a început după ce în vara acestui an o tânără din centrul de la Recaș a sunat la 112 susținând că a fost violată. Polițiștii au început cercetările și au desoperit că alarma a fost falsă, dar au descoperit o grupare de trafic de persoane care folosea fete instituționalizate.

În urma anchetei a reieșit că patru tinere care stăteau în centru au fost convinse, una dintre ele prin amenințare, să se prostitueze. Una dintre fete ar fi fost cea care le-ar fi racolat pe colegele ei și le-ar fi convins să se prostitueze. Fetele mergau cu clienții pe câmp, în diverse locuințe sau chiar în parc, iar banii erau încasați de detre proxeneți, în timp ce tinerele primeau cosmetice, țigări și dulciuri.

Anchetatorii spun că una dintre victime ar fi fost amenințată de mai multe ori de către membrii grupării și obligată să se prostitueze. Clienții ei erau persoane în vârstă.

Polițiști de la Combaterea Crimei Organizate, împreună cu jandarmi, au descins marți dimineață și la locuințele a doi suspecți din Recas.

În acest dosar se fac cercetări pentru infracțiunile de constituire de grup infracțional organizat și trafic de minori, iar suspecții vor fi audiați la DIICOT Timișoara.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

4 „Am decis să încercăm din nou”

5 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”