Fetiţă de 10 ani, în custodia poliţiei din SUA, după ce a împuşcat mortal o femeie: „Nu ar fi trebuit să o lovească pe mama”

Fetiţă de 10 ani, în custodia poliţiei din SUA, după ce a împuşcat mortal o femeie: „Nu ar fi trebuit să o lovească pe mama”

CNN transmite că fetiţa a fost plasată în custodia Departamentului pentru Copii şi Familii din Florida.

Procurorul de caz s-a declarat şocat de cele întâmplate: „A fost unul dintre cele mai tragice cazuri din viaţa mea“. Procurorul Monique H. Worrell a spus că nu s-a luat o decizie de punere sub acuzare a minorei: „Voi lua în considerare toate faptele, inclusiv vârsta copilului şi toate circumstanţele. Biroul nostru nu a luat nicio decizie de acuzare”.

„Nu ar fi trebuit să o lovească pe mama mea”

Şi mama fetiţiei se află în custodia poliţiei.

Martorii au declarat poliţiei că împuşcătura a avut loc când mama copilului şi victima, Lashun Denise Rodgers, 41 de ani, au început să se certe în faţa unui bloc de locuinţe. Mama fetiţei ar fi început să lovească victima, care a ripostat şi a lovit-o la rândul ei cu pumnii în spate. Martorii spun că au văzut copilul care ţinea o armă de foc cu care a tras o dată sau de două ori, după care fetiţa a strigat: „Nu ar fi trebuit să o lovească pe mama mea”.

Lashun Denise Rodgers a fost transportată la spital, dar a decedat ulterior.

Vă recomandăm să citiţi şi

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...