Fetița găsită moartă și desfigurată la Arad a fost identificată/Mama și tatăl vitreg, care ar fi suspect în dosar, sunt audiați

Fetița găsită moartă și desfigurată la Arad a fost identificată/Mama și tatăl vitreg, care ar fi suspect în dosar, sunt audiați

Fetița găsită moartă și desfigurată în apropierea unui cimitir din Arad a fost identificată, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Potrivit acestora, mama și tatăl vitreg al fetiței, care este suspect în dosar, ar fi audiați la această oră la poliție.

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Arad au reconstituit figura copilului ucise și incendiate, din Arad, și au făcut publice mai multe fotografii cu reconstrucția pentru a cere ajutorul în identificarea acestuia. Conform datelor anchetatorilor, este vorba despre o fetiță care are vârsta de 5-6 ani, înălțime 110-120, ochi căprui și păr șaten cu lungimea de aprox. 25 cm.

Atenție, imaginea de jos cu reconstituirea făcută de autorități vă poate afecta emoțional.

Foto: Poliția Română

Cercetările, initial desfășurate pentru omor și profanare de cadavre, au fost extinse pentru violență domestică, ancheta fiind tot in rem. Extinderea investigației are loc în contextul în care polițiștii nu au nicio sesizare privind dispariția vreunui copil cu semnalmentele victimei.

Cadavrul a fost descoperit la marginea cartierului arădean Bujac, în apropiere de un cimitir, iar moartea a fost provocată de o lovitură în cap cu un corp contondent, relevă raportul expertizei medicale.

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, a declarat că fetiţa a fost victima unei agresiuni, fiind lovită în cap, iar moartea a fost provocată de un traumatism cranio-cerebral cu hematom, potrivit Agerpres. Conform sursei citate, cadavrul a fost incendiat cu intenţia acoperirii urmelor agresiunii, dar s-a reuşit desluşirea chipului fetiţei.

„Pentru identificarea victimei, se va realiza profilul genetic, fiind recoltate probe biologice cu acest scop”, a spus procurorul.

Mai mulţi localnici sunt audiaţi de către anchetatori, care spun că nu a fost raportată dispariţia recentă a unei fetiţe. Duminică dimineaţă, anchetatorii au împrejmuit terenul pe care a fost găsit copilul mort, pentru cercetări. Corpul a fost descoperit de către o persoană care îşi plimba câinele.

Procurorii au anunţat initial că cercetările se fac in rem, pentru omor şi profanare de cadavre.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani