Fiica de 15 ani a lui Jennifer Garner și Ben Affleck s-a prezentat cu o nouă identitate în biserică. Seraphina Rose, de nerecunoscut FOTO

Fiica de 15 ani a lui Jennifer Garner și Ben Affleck s-a prezentat cu o nouă identitate în biserică. Seraphina Rose, de nerecunoscut FOTO

Tânăra de 15 ani a lui Jennifer Garner și Ben Affleck, fosta Seraphina Rose, și-a făcut prima sa apariție oficială sub un nou nume, Fin, la o slujbă de pomenire pentru tatăl lui Jennifer, weekendul trecut.

Jennifer Garner și Ben Affleck FOTO Arhivă

Îmbrăcată cu un costum bărbătesc, cu pantaloni negri, cravată și părul tuns scurt, Fin s-a prezentat cu noul său nume, înainte de a citi un verset biblic. Evenimentul a avut loc sâmbătă, într-o catedrală din Virginia de Vest, potrivit Daily Mail .

Fin a mai fost fotografiată cu noul look încă din februarie, dar la înmormântare a fost prima dată când copilul actorilor de top s-a prezentat în public și cu un nou nume.

Slujba de pomenire, transmisă în direct pe Facebook, a fost pentru tatăl lui Jennifer Garner, William Jack Garner, care a murit cu o săptămână în urmă, la vârsta de 85 de ani.

Fosta Seraphina Rose, noua Fin FOTO Captură Facebook

Fosta Seraphina Rose, noua Fin FOTO Captură Facebook

Atunci când i-a venit rândul, tânăra s-a prezentat la pupitrul bisericii spunând: „Bună ziua, mă numesc Fin Affleck”, apoi a citit capitolul 16, versetul 8 din Cartea Proverbelor: „Mai bine este puțin cu dreptate, decât un venit mare cu nedreptate.

Mama lui Fin, Jennifer, a anunțat moartea lui Billy pe Instagram într-o postare sfâșietoare, lunea trecută, spunând că a murit „în pace”.

Suntem recunoscători pentru comportamentul blând și pentru puterea tatălui meu. Pentru felul în care a tachinat cu un zâmbet răutăcios și pentru modul în care a jucat rolul unui tată răbdător. Suntem recunoscători pentru etica în muncă, de adevărat lider și credința lui”, a scris ea.

Fin, asemănătoare cu fiica lui JLo

Fin este copilul mijlociu al lui Garner și Affleck, cu o soră mai mare, Violet Anne, de 18 ani, și cu un frate mai mic, Samuel, de 15 ani.

Părinții lor s-au despărțit în 2015 și și-au finalizat divorțul în 2018, dar păstrează o relație de prietenie.

În 2022, Affleck s-a căsătorit cu cântăreața Jennifer Lopez, a cărei fiică în vârstă de 16 ani, Emme Maribel Muniz, folosește, de asemenea, pronume neutre din punct de vedere al genului și a devenit apropiată de Fin, ca soră vitregă.

Cele două au fost fotografiate împreună pe o stradă din Los Angeles, împreună cu tatăl lor, pe 12 februarie. La vremea respectivă, Fin își făcuse părul roz, cu o vopsea temporară.

image

Primele indicii ale noului său nume au venit cu câteva zile mai devreme, când Fin a fost fotografiată îmbrățișând-o pe mama sa în semn de „la revedere”, la stația de autobuz școlar din Brentwood, LA. În fotografie, numele „Fin” poate fi văzut brodat pe rucsacul său.

Copii de celebrități, în căutare de identități

Adolescenta s-a tuns băiețel de ani de zile și a fost fotografiată în mod regulat în haine mai masculine. Nu este singurul copil de celebrități care se află în căutarea identității.

JLo a prezentat public pentru prima dată pronumele lui Emme în fața unei mulțimi la Gala Blue Diamond a Fundației LA Dodgers, unde au concertat împreună, în iunie 2022. De asemenea, fiica actriței Jamie Lee Curtis, Ruby, a devenit transgender în 2021.

Sunt în sprijinul fiicei mele Ruby, a spus Curtis la emisiunea Today, de anul trecut.

Fostul jucător NBA de la Miami Heat, Dwyane Wade, a declarat pentru Ellen DeGeneres Show, în februarie 2020, că și-a asumat noi „roluri și responsabilități” de când fiica lui Zaya a devenit transgender. El a spus că, alături de soția sa, Gabrielle Union, încearcă să găsească cât mai multe informații, pentru a se asigura că îi dau copilului oportunitatea de a fi cel mai bun sine.

Suntem mândri părinți și aliați ai unui copil din comunitatea LGBTQ+”, a spus el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro