Filmul „Barbie” creează o manie macabră. Sicrie roz cu căptușeală cu imaginea păpușii, oferite de o firmă de pompe funebre VIDEO

Filmul „Barbie” creează o manie macabră. Sicrie roz cu căptușeală cu imaginea păpușii, oferite de o firmă de pompe funebre VIDEO

O firmă de pompe funebre pune la vânzare sicrie roz cu căptușeală cu imaginea celebrei păpuși. Proprietarul firmei spune că ideea a fost ca fanii Barbie să poată rămâne fani până la moarte.

Sicriele roz, puse la vânzare FOTO Profimedia

Firma din El Salvador este situată în orașul Ahuachapán, în apropiere de graniţa cu Guatemala și a pus la vânzare sicriele roz înainte de premiera filmului Barbie, ce a avut loc în luna iulie, a arătat proprietarul firmei. America Latină a fost cuprinsă de această frenezie, ajungându-se la situații de acest gen, unde oferta întrece orice imaginație. „Mi-am spus: Trebuie să profităm de această tendinţă” a spus Villegas despre sicrie, menţionând că „totul a fost un succes”, spune proprietarul despre sicriele cu Barbie, decorate cu steluțe, scrie Insider .

Firma a lansat și o campanie promoțională și a vândut deja 10 sicrie în această promoție. Cu toate cu persoanele care au cumpărat nu le-au folosit, pachetul de servicii a fost plătit pentru o înmormântare viitoare.

Proprietarul firmei mai spune că ideea a venit după ce, anul trecut, a vândut sicriu roz unei familii care dorea ca ruda lor să fie înmormântată într-un sicriu de culoare mai veselă, în condițiile în care culorile folosite în general erau maro, negru, gri sau alb. Deși vor continua să pună la vânzare sicriele roz, nu încetează să le vândă nici pe celelalte, în culorile obișnuite. „Vom avea mai multe sicrie roz, pentru că oamenii le cer”, a spus el. America Latină a adoptat mania Barbie cu tacos şi produse de patiserie de culoare roz, avioane comerciale purtând logo-ul Barbie, reclame politice şi chiar proteste pe tema Barbie.

Sicriele roz, puse la vânzare FOTO Captură video Now York Post

Sicriele roz, puse la vânzare FOTO Captură video Now York Post

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene