Filmul „Black Adam“, pe primul loc în box office în weekendul de lansare, cu 67 de milioane de dolari

Filmul „Black Adam“, pe primul loc în box office în weekendul de lansare, cu 67 de milioane de dolari

Filmul cu supereroi „Black Adam“, cu Dwayne Johnson în rolul principal, a ajuns în fruntea box office-ului nord-american, în weekendul de lansare, cu încasări de 67 de milioane de dolari.

Dwayne "The Rock" Johnson are rolul principal în filmul cu supereroi „Black Adam“ FOTO PROFIMEDIA

În acest lungmetraj bazat pe benzile desenate DC, Dwayne "The Rock" Johnson interpretează un răufăcător, pe Teth Adam, un fost sclav dotat cu superputeri, abia eliberat dintr-o lungă condamnare la închisoare, care se trezeşte într-un univers transformat şi ostil.

Succesul filmului nu este surprinzător, remarca David Gross de la Franchise Entertainment Research, care aminteşte că filmele cu supereroi sunt în general "primite foarte bine"."Black Adam", în distribuţia căruia îl regăsim şi pe Pierce Brosnan, a obţinut încasări de 67 de milioane de dolari, depăşindu-şi cu mult concurenţii.

Prin comparaţie, pelicula "Ticket To Paradise", care s-a clasat pe locul al doilea, a avut încasări de doar 16,3 milioane de dolari, ceea ce reprezintă totuşi "un scor foarte bun în prima săptămână pentru o comedie romantică", a declarat David Gross.În acest film cu o distribuţie de cinci stele, Julia Roberts şi George Clooney joacă rolul unor foşti soţi care lasă deoparte neînţelegerile şi călătoresc în Bali pentru a încerca să împiedice nunta grăbită a fiicei lor.

Pe locul al treilea s-a clasat filmul de groază "Smile", care a obţinut încasări de 8,4 milioane de dolari. Filmul spune povestea tulburătoare a unei terapeute, interpretate de Sosie Bacon - fiica actorilor Kevin Bacon şi Kyra Sedgwick -, care începe să piardă contactul cu realitatea după ce asistă la un eveniment oribil în care este implicată o pacientă.

"Halloween Ends", cu actriţa Jamie Lee Curtis în distribuţie, a speriat suficient de mulţi spectatori pentru a ocupa locul al patrulea, cu încasări de 8 milioane de dolari. Noul lungmetraj lansat în cadrul francizei "Halloween", care pune capăt luptei pe viaţă şi pe moarte dintre asasinul mascat Michael Myers şi Laurie Strode, la 40 de ani după prima lor întâlnire, conţine numeroase scene cu crime şi mult sânge.

"Lyle, Lyle, Crocodile", un film inspirat dintr-o carte pentru copii, s-a clasat pe locul al cincilea, cu încasări de 4,2 milioane de dolari. Protagonistul peliculei, un crocodil descoperit de un băieţel în casa lui din New York, cântă despre noua sa viaţă în metropola americană, avându-l pe Javier Bardem în rolul extravagantului său proprietar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”