Finala America Express, 19 martie 2023: Victorie la limită în ultimul joc de amuletă din acest sezon

Finala America Express, 19 martie 2023: Victorie la limită în ultimul joc de amuletă din acest sezon

În ediția 39 din 19 martie 2023, două echipe au luptat cot la cot pentru a obține un avantaj extrem de important în următoarea cursă. Una dintre echipe a încălcat o regulă importantă, iar gazda show-ului a oprit jocul.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au pierdut amuleta la limită. Foto: Arhiva Adevărul

Ultimul joc de amuletă din acest sezon a marcat o premieră - echipele având ajutoare de nădejde. Alături de doi coechipieri noi, găsiți pe parcursul misiunilor din acea zi, ei au fost împărțit în jumătatea „smart” și cea „fit” și s-au luptat cu toate armele pentru avntajul mult râvnit. A fost un joc de amuletă încărcat de povești cu pirtați, legende locale, desfășurat într-un peisaj de vis, pe una dintre superbele plaje de la Marea Caraibelor. Fircare membru al echipei a avut câte un traseu diferit, fiind nevoiți să își folosească atât inteligența, cât și forța fizică.

Pe cât de ușor a părut la început, pe atât de greu s-a dovedit a fi pe parcurs ultimul joc pentru amuletă din acest sezon. Acesta a fost presărat și cu momente de tensiunea, iar pentru că Andreea Bălan și Andreeea Antonescu au o încălcat o regulă importantă, gazda show-ului a oprit jocul. Irina le-a atras atenția asupra faptului că nu aveau voie să sape împreună și în consecință, au primit cinci secunde de penalizare. Fetele de la Andre au recuperat timpul pierdut foarte repede, dar cu toate acestea, după un joc „la limită”, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost câștigătorii amuletei de 1000 de euro și a Jocker-ului. De asemenea, în urma Joker-ului extras, cei doi au primit două pachete, care le vor aduce „un mare avantaj în cursa de mâine”.

Ne-am bucurat toți patru foarte tare, dar în contrast total, Bălanca era transfigurată!”, au spus câștigătorii.

Extrem de dezamăgita, aceasta a explicat că din cauza unei probleme tehnice, la steag, au pierdut amuleta la mustață. „N-am putut să desfacem cârligele alea, că eu îl prindeam și e frustrant”, a declarat aceasta. „Am tras în același timp, doar că al nostru, fiind nedesfăcut”, a mai adăugat aceasta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...