Firea a recunoscut la Digi 24 că nu mai candidează la Primăria Capitalei pentru un nou mandat

Firea a recunoscut la Digi 24 că nu mai candidează la Primăria Capitalei pentru un nou mandat

Firea a recunoscut la Digi 24 că nu mai candidează la Primăria Capitalei pentru un nou mandat. 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marți, la Digi 24, că primul-ministru interimar i-a propus în cursul acestei zile să accepte desemnarea ei drept candidat pentru postul de comisar european din partea României. Firea a precizat că a refuzat pentru că vrea să-și ducă la final mandatul de primar general.

Citește și: SURSE Pandele și Firea nu mai candidează în 2020 și se pregătesc să plece din țară. Ar negocia deja cumpărarea unei proprietăți pe o insulă, în Grecia

”Vreau public să-i mulțumesc doamnei Viorica Dăncilă, pentru că astăzi, în jurul orei 1.00, cred, în jurul prânzului, m-a sunat și mi-a spus că ar dori să aibă acceptul meu pentru a fi propunerea Guvernului României să am această calitate de candidat la poziția de comisar european. I-am mulțumit foarte mult pentru intenția pe care o are, pentru gândul pe care l-a exprimat. Mi-a spus că aș fi persoana cea mai potrivită, sunt primarul general al Capitalei, am numărul cel mai mare de voturi exprimate direct din partea populației, după președintele României și am rezultate bune în această poziție”, a declarat Gabriela Firea.

Ea susține că a refuzat oferta pentru a-și finaliza mandatul de edil al Bucureștilor.

„I-am mulțumit pentru apreciere, dar i-am spus că la fel ca domnia sa, și eu vreau să-mi duc mandatul la bun sfârșit, până în ultima zi, să muncesc în slujba celor care mi-au dat încrederea acum trei ani și pentru care muncesc zi de zi. Deci, iată că a fost intenția, spun eu, bună din partea doamnei premier. Nu pot să părăsesc Primăria Capitalei, oricât mi-ar fi de greu, oricât de nedrepte consider a fi uneori atacurile asupra mea și asupra echipei mele”, a mai spus Firea.

Niciun cuvânt despre o nouă candidatură...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

2 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

3 Să nu întrebați cine este prostul din poza asta...

4 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...

5 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN