Firea anunță că vrea să candideze la șefia PSD București, dar nu la președinția PSD sau a României

Firea anunță că vrea să candideze la șefia PSD București, dar nu la președinția PSD sau a României

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, joi seara, că intenționează să candideze la șefia PSD București, funcție pe care o deține în prezent în mod interimar, acuzându-i de manipulare pe cei care au susținut că ea și-ar dori să folosească Primăria Capitalei pentru a-și pregăti candidatura la președinția României.

Firea a subliniat că nu dorește să folosească Primăria Generală a Capitalei "ca pe o tribună politică" și că nu are nicio intenție să pregătească o candidatură la președinția României sau a PSD.

"Cred că cei care lansează astfel de zvonuri, de fapt, vor să îmi facă foarte mult rău, vor să mă decredibilizeze din punct de vedere administrativ. Cred că este o campanie în care să se demonstreze, dar fără argumente logice și fără brumă de adevăr, că eu de fapt am venit la Primăria Generală a Capitalei, mă fac că fac niște lucruri — deși în realitate eu chiar încerc să răzbesc în această lume dură și plină de obstacole — pentru a mă pregăti, ca în 2019 să intru în competiția politică pentru Palatul Cotroceni. Nimic mai fals. E o manipulare", a spus Firea, la B1 Tv.

Ea a menționat că va participa la Congresul PSD de la începutul anului viitor, dar că nu se va înscrie în competiție.

"Voi fi ca oricare dintre colegii mei, participant la un congres. Cred că mi se potrivește mult mai bine activitatea administrativă, cea de manager, cea pe care am început-o", a completat Firea.

De asemenea, primarul general a spus că va candida la președinția PSD București și că o conferință municipală ar putea avea loc la toamnă.

"Sunt președinte interimar la PSD București. Intenționez să candidez (...) Dacă va exista în perioada următoare o conferință municipală, voi depune și eu candidatura, pentru că acum sunt președinte interimar la PSD București. Este pentru prima oară când primarul general al Capitalei și primarii de sectoare sunt din partea Alianței PSD-UNPR. Împreună vom face lucruri bune în Capitală. Vreau să avem și o coordonare politică și una administrativă și toate proiectele noastre de administrare și guvernare locală să le aplicăm sinergic", a mai declarat ea.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

3 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

4 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

5 Profesorul Vlad Ciurea / „E un fapt real legătura dintre creierul uman şi credinţă”