Firea, declarații care se bat cap în cap pe tema prezenței în școală împreună cu Pandele și fiii lor. Când a mințit primarul general?

Firea, declarații care se bat cap în cap pe tema prezenței în școală împreună cu Pandele și fiii lor. Când a mințit primarul general?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, se contrazice în declarații pe tema prezenței sale în școală împreună cu soțul său, Florentin Pandele, primarul din Voluntari și cei doi fii ai lor. Ieri, Firea a declarat pentru G4Media.ro că au intrat în școală luni dimineață, acum spune că au fost duminică seara, scrie G4Media .

„Da, toți părinții și copiii mici au acces, doar în grupuri de 5, pentru a prelua manuale. Noi ne-am dus foarte dimineață, pentru că aveam o programare la doctor cu cei mici, nu era încă nimeni sosit în școală. Nu am interacționat cu alți părinți sau elevi. Am purtat măști în interior. Le-am dat jos 30 de secunde pentru o fotografie”, este declarația Gabrielei Firea de luni pentru G4Media.ro, după ce fotografia cu ea, Pandele și copiii s-a viralizat.

Astăzi, primarul general susține, într-o postare pe Facebook, că a fost în școală duminică seara. Ce spune Firea acum:

„Factual : in seara de 13 sept, INAINTE de inceperea scolilor, am mers cu sotul meu sa verificam pregatirile sanitare pentru luni dimineata, fiecare in scolile din orasul in care este primar.
La ora 19,30 ne-am oprit la o scoala pentru a intra in direct la Romania Tv. Avem si MARTORI : echipa RTV, angajati ai scolii, paznici.
Au intrat si copiii cu noi. Am facut o fotografie in 10 secunde. Am postat a doua zi dimineata o incurajare si un mesaj pentru copii, profesori si parinti, avand ca ilustratie fotografiile facute SEARA.
Totul a fost dezinfectat.
Luni, 14 sept, NU am intrat in clase!
Copiii aveau luni o programare la doctor si am fost foarte dimineata, inainte de a veni ceilalti copii si parinti, doar pentru manuale. NU AM MAI INTRAT IN CLASE!
Am si explicat situatia ieri, cui m-a intrebat. Dar s-a inteles ce s-a vrut… nu adevarul!
Eu zic sa vina mai repede Politia, sa ne retina! Sa-i ia la intrebari si pe copii! Dar urgent!”

După ce fotografia s-a viralizat, Gabriela Firea a șters-o de pe pagina ei de Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...