Firea îl ÎNGROAPĂ pe Dragnea. Confirmă că violențele din 10 august au fost puse la cale de șeful PSD: „Am informațiile astea din anturajul domniei sale”

Firea îl ÎNGROAPĂ pe Dragnea. Confirmă că violențele din 10 august au fost puse la cale de șeful PSD: „Am informațiile astea din anturajul domniei sale”

Firea îl ÎNGROAPĂ pe Dragnea. Confirmă că violențele din 10 august au fost puse la cale de șeful PSD: „Am informațiile astea din anturajul domniei sale”. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, confirma ca Liviu Dragnea a  pus la cale violentele din 10 august impreuna cu „echipa domniei sale”.

„Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale si am informatiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia sa decontez evenimentele politic, iar doamna prefect juridic. Dar uite ca nu a fost asa. Vrea sa transforme capitala Romaniei, municipiul Bucuresti si sa ajungem precum Beirut”, a declarat Firea, sambata seara, la Romania TV.

Prima reactie din PSD fata de aceste afirmatii a venit din partea lui Felix Stroe, presedinte PSD Constanta.

„In continuarea actiunilor sale, de demonizare a presedintelui PSD si a activitatii sale, d-na Firea pretinde fara dovezi ca institutiile de control ale statului inventeaza dosare si ca ‘… nici pe vremea guvernarii PDL sau a tehnocratilor nu am avut atatea controale’ (?!). Mai mult, tot Liviu Dragnea ar fi organizat impreuna cu Ministerul de Interne si ‘echipa sa de comunicare’ actiunea de pe 10 august (?!), adaugand: ‘Stiu mai multe, dar nu vreau sa spun!’, afirmatii puerile, lipsite de orice fundament, ale unei persoane insetate de razbunare”, sustine presedintele PSD Constanta.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”