Firea s-a instalat deja în platou la Antena 3

Firea s-a instalat deja în platou la Antena 3

Gabriela Firea a apărut marți seară la Antena 3 în primul interviu după demisia din funcția de ministru al Familiei și autosuspendarea din funcția de președinte PSD București. Ea a spus că nu a avut nici o implicare în activitatea azilelor și a adăugat că a demisionat pentru a proteja imaginea premierului Marcel Ciolacu.

”E o autosuspendare, a fost propria mea voință pentru că am vrut să protejez imaginea premierului, a guvernului și a PSD. Mi-am dorit să protejez imaginea premierului proaspăt intrat în mandat”, a spus Firea.

”E un scandal pentru ca Gabriela Firea să nu candideze la Primăria București”, a spus ea.

Ea a adăugat că ”sunt absolut convinsă că într-un timp rezonabil se va afla motivele pentru care ancheta s-a transformat într-o campanie împotriva mea și a soțului meu”.

”S-a declanșat o campanie împotriva mea pentru că mi-am anunțat candidatura la primăria București. E normal ca toți cei care doreau ca PSD să nu recâștige PMB să își unească forțele”, a mai spus Firea.

Întrebată dacă va mai candida la Primăria București, Gabriela Firea a spus: ”candidez dacă voi avea susținerea totală pentru mine”.

Fosta ministră a Familiei a spus că singura legătură cu scandalul a fost că Ligia Gheorghe, consiliera sa de la acel moment, a făcut parte din conducerea organizației care gestiona azilele. ”Nu a existat nici o implicare a mea”, a spus ea.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat