Fiți răsplătiți pentru cumpărăturile online! Aflați cum puteți primi bani înapoi atunci când cumpărați online.

Fiți răsplătiți pentru cumpărăturile online! Aflați cum puteți primi bani înapoi atunci când cumpărați online.

V-ați gândit vreodată că puteți câștiga bani înapoi din cumpărăturile online? Oricât de ireal nu ar suna acest lucru, acum puteți fi recompensați pentru achizițiile online datorită portalului de cashback Tipli.ro.

Tipli este unul dintre cele mai recunoscute portaluri de cashback din Cehia, Slovacia și Polonia. De curând, acesta a fost lansat și în România, oferind cel mai profitabil serviciu de cashback. La prima vedere, modul de funcționare al unui portal de cashback poate crea confuzii, de aceea vă vom răspunde la unele dintre cele mai populare întrebări legate de serviciile portalului Tipli.

Cum funcționează portalul de cashback?

Termenul ”cashback” provine din engleză și înseamnă ”bani înapoi”. Deci, Tipli vă oferă bani înapoi din valoarea comenzii făcute online. Acești ”bani înapoi” reprezintă de fapt un procent stabilit de magazinele online, care vi se returnează din valoarea totală a comenzii.

Serviciul de cashback este posibil datorită colaborării dintre Tipli și magazinele online. Încheind un parteneriat cu Tipli, comercianții oferă acestuia un anumit procent pentru aducerea utilizatorilor pe site-urile lor.

Pe Tipli veți găsi peste 400 de e-shopuri din diverse categorii - modă, cosmetică, farmacii, electro și PC, mămici și copii, animale, auto și moto, cât și servicii de finanțare și asigurare. Pe lângă acestea, pe Tipli se regăsesc și e-shopuri internaționale, precum este cel mai cunoscut magazin de cumpărături online - AliExpress. Acum puteți cumpăra și mai avantajos în cel mai ieftin magazin online din lume.

Cum puteți câștiga recompense cashback?

Tot ce trebuie să faceți pentru a primi bani înapoi din cumpărăturile dvs. online este să vă creați un cont pe Tipli.ro. Înregistrarea pe Tipli este absolut gratuită. Iar atunci când vă doriți să faceți cumpărături online, mergeți pe Tipli, căutați magazinul preferat și accesați-l. Astfel veți fi redirecționați către site-ul magazinului respectiv, unde vă puteți face cumpărăturile în mod obișnuit. Datorită redirecționării, Tipli va primi un comision pe care ulterior îl va împărți cu dvs.

Odată ce ați plasat comanda prin Tipli, nu vă rămâne decât să așteptați înregistrarea recompensei cashback în contul dvs. Tipli. Ulterior, acești bani vă vor fi transferați în contul dvs. bancar. Doar câteva click-uri în plus și puteți câștiga până la 33% înapoi din valoarea comenzii plasate online.

Ce alte beneficii oferă Tipli?

De asemenea, pe Tipli veți găsi o mulțime de cupoane de reducere și oferte promoționale în magazinele partenere. Vă doriți să economisiți atunci când cumpărați online? Cu Tipli aveți într-un singur loc cea mai vastă ofertă de discounturi și promoții. Alegeți cuponul care vi se potrivește, aplicați-l la achiziție și bucurați-vă de cumpărături mai avantajoase. În plus, beneficiați de recompensa cashback de la Tipli. Deci, dumneavoastră cumpărați confortabil și eficient, iar Tipli vă răsplătește dublu pentru cumpărăturile online.

Mai aveți îndoieli în legătură cu principiul de funcționare al unui portal de cashback? Acum nu mai aveți niciun motiv pentru a ezita să cumpărați prin Tipli. Este simplu, eficient și, în plus, foarte prietenos. De fiecare dată când doriți să economisiți, intrați pe Tipli și profitați de serviciile lor.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro