Fiul de 15 ani al lui Ramzan Kadîrov, fotografiat cu un ceas din aur cu diamente. Costă o avere

Fiul de 15 ani al lui Ramzan Kadîrov, fotografiat cu un ceas din aur cu diamente. Costă o avere

Adam Kadîrov a mai apărut și în alte situații cu ceasuri de lux la mână, iar tatăl său are o colecție impresionantă de astfel de obiecte evaluate la peste 8 milioane de euro.

Adam Kadîrov (dreapta), fiul liderului cecen FOTO: Instagram

O fotografie postată de un luptător MMA din Cecenia îl înfățișează pe sportiv alături de fiul de 15 ani al liderului Ceceniei, Ramzan Kadîrov, care poartă la mână un ceas valoros.

Este vorba despre un ceas elvețian din aur, cu diamante, evaluat la peste 1,3 milioane de euro, model Audemars Piguet, scrie libertatea.ro.

Fotografia cu Adam Kadîrov a fost realizată într-un hotel din Dubai, în Emiratele Arabe Unite și ceasul nu este singurul obiect de valoare pe care îl poartă în acel moment, acesta având asupra sa o borsetă Louis Vuitton, de 2.700 de euro, și un tricou Burberry, circa 480 de euro.

Nu este pentru prima dată când fiul liderului cecen își etalează ceasurile, echipa de investigații a opozantului rus Alexei Navalnîi precizând într-o postare pe Instagram că Adam Kadîrov a apărut cu alte ceasuri de valoare la mână, respectiv un Richard Mille (570.000 de euro), un Rolex de 58.000 de euro sau un Hublot de 27.000 de euro.

De altfel, anul acesta aceeași echipă de investigații a arătat că liderul cecen Ramzan Kadîrov are o colecție de ceasuri evaluată la peste 8 milioane de euro.

Adam Kadîrov a împlinit recent 15 ani și practică artele marțiale mixte. El mai are încă 14 frați, iar trei dintre ei au participat la operațiunile din Ucraina , alături de armata lui Putin.

Medni Kadîrova, soţia liderului cecen Ramzan Kadîrov, a devenit una dintre primele femei căreia Vladimir Putin i -a acordat titlul de „Mamă Eroină”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro