Fiul lui Ilie Dumitrescu, depistat la volan după ce a consumat cocaină

Fiul lui Ilie Dumitrescu, depistat la volan după ce a consumat cocaină

Fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu, în vârstă de 22 de ani, a fost depistat de polițiști la volan după ce a consumat cocaină, potrivit unor surse judiciare.

Ilie Badea Dumitrescu a fost oprit în trafic sâmbătă dimineață, pe Bulevardul Carol I.

Potrivit surselor citate, în urma testării cu aparatul Drugtest, acesta a fost găsit pozitiv pentru cocaină și THC 5. Bărbatul a fost condus la INML, pentru recoltarea de probe biologice.

Polițiștii au deschis dosar penal.

„În noaptea de 4/5 septembrie a.c., începând cu ora 23.00, polițiștii Brigăzii Rutiere au acționat pe principale artere din municipiul București pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența substanțelor psihoactive sau a băuturilor alcoolice.

Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de 2 substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice.

În acest caz, s-a întocmit dosar  penal în conformitate cu prevederile art.336 alin.2 din Codul Penal”, spun polițiștii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…